Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek mi fontos egy dalban?

Kinek mi fontos egy dalban?

Figyelt kérdés
Legyen ritmusos,dallamos,dinamikus,legyen mondanivalója vagy legyen érzelmes(ez alatt nem nyálast értek)?

2012. szept. 10. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Részemről a legfontosabb, hogy legyen legalább egy rész(általában ritmus, vagy szövegrészlet) ami beszövi magát a fejembe...számomra akkor jó egy dal, ha nem tudom kiűzni onnan. Viszont a mondanivaló is nagyon fontos nekem, de a LEGESLEGFONTOSABB az amit elsőnek írtam!:)
2012. szept. 10. 21:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Legyen kellemes hallgatni (kellemes dallam + énekesnek legyen kellemes, fülbemászó hangja), megérintsen, legyen értelmes a szövege. És lehetőleg hangszerekkel csinálják, ne géppel, mert abból csak kevés jó van :P
2012. szept. 10. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, az, hogy meg is érintsen, nem muszáj, de jól esik, hogyha valami olyat hallok :)
2012. szept. 10. 21:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Fogjon meg, ébresszen érzéseket, gondolatokat, adjon hangulatot.
2012. szept. 10. 21:18
 5/12 halibel ***** válasza:

Ne legyen pop, se dubstep vagy mi.

Legyen sötét hangulata, ami elgondolkodtat, vagy csak simán amikor hallgatom, úgy érezzem, mintha minden rendben lenne.

Ilyen nekem a Versailles-Serenade,a The Slighty chipped full moon, stb. Japán zenék. Ja, és imádom a komolyzenét. Mert elegáns, és gyönyörű.

2012. szept. 10. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Legyen fülbemászó kellemes ritmusos dallama, jó szövege (ha lehet angol) legyen ar énekesnek mély rekettesebb hanga, vagy simán csak érdekesebb de nem nyivákolós vagy magasabb (ne legyen nő énekes, mert azt többnyire nem szeretem, bár vannak kivételek) érzelmeket váltson ki belőllem (pl hatag, düh, szomorúság, boldogság..) ééés.. töbnyire Rock :D Nekem töbnyire ezek, bár nagyonnagyon ritkán ha elekronikus zenét halgatok akkor elég ha 1xűen jó a dallama de ilyet akkor szoktam ha mást csinálok közben, és annyira nem is figyelek a zenére.. :))
2012. szept. 10. 22:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Elsősorban legyen benne valami, ami megfog, dallamos, váltson ki belőlem valami hatást. A szöveg másodlagos számomra.
2012. szept. 10. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Lehet az akármilyen stílus, akármilyen szöveg...

Egyszerűen rázzon ki tőle a hideg, jó értelemben. :))))))

2012. szept. 11. 00:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az akármilyen stílus, akármilyen szöveg...

Egyszerűen rázzon ki tőle a hideg, jó értelemben. :))))))

Ennyi. Nálam is itt dől el minden. :)

2012. szept. 11. 07:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Lehet hogy bennem van a hiba de én a mai új zenék többségét egyáltalán nem tudom élvezni mert mindegyiknél azt érzem hogy valahol már hallottam.Létezik olyan hogy kimerültek volna az ötletek a zenéből mert az egy dolog hogy jönnek ilyen stílusok mint pl.a dubstep de ezek már nem zenék csak gépies vinnyogások.A nagy átlag meg persze ugrik rá mert egyszer valaki azt mondta hogy ez jó és ez elég is nekik.
2012. szept. 11. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!