Lehet e mezítláb dobolni?
Figyelt kérdés
Dobfelszerelésen játszok, és cipőban egyszerűen nem érzem annyira biztosan a pedálokat. Lehet bármiféle negyatív hataása ha mezítláb játszom, pl hangzásban, vagy ne adja isten feltörheti a talpam?2012. szept. 9. 18:53
1/7 chrishu válasza:
Én életembe nem doboltam de szerintem egy próbát megér
3/7 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy baj ér, de ha lehet zoknit azért vegyél fel, mert régen előfordult velem, hogy a pedálom amin lekerekítetlen fém díszítések voltak, szépen felvágta a lábujjam alatti a bőrt.
4/7 A kérdező kommentje:
Hú az durva lehetett :( Sóval akkor csak zokni, de mehet mezítláb. Ok. köszönöm mindenkinek a válaszát :D
2012. szept. 18. 19:46
5/7 anonim válasza:
ahogy megszokod.... kicsit kellemetlen mezitláb mert hideg a pedál XD.. de pl én zokniban szoktam meg és koncerten simén lepakolom a csukám...
6/7 anonim válasza:
de semmi féle negativ hatása nem lehet a hangzásra vagy a dobolásra . inkább jkobban tapad a lábad a pedálhoz...
7/7 anonim válasza:
lehet!!
itt van rá egy nagyon jó példa:
http://www.youtube.com/watch?v=67rslfF-QQU
az már csak hab a tortán, hogy egy k*rva jó számot dobol el a csaj.. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!