El tudná küldeni valaki hogyan szól a Class FM legújabb szlogenje? "Ugye milyen Class, mezítláb a fűvön sétálni, napfelkeltével ébredni, teljes erőből szaladni. "
Én is rengeteget kerestem a neten de rájöttem nicns fent.Ezért mivel a délitől az örsig utazok a metrón és multkor találkoztam az egyik ilyen szlogennel leköés gyorsan lekörmöltem
Ugye milyen Class kutyaszánon utazni, megtalálni egy rég elfeledett tárgyat, érezni a frissen vágott fű illatát, felkelni a napfelkeltével, teljes erőből szaladni, rossz álom után felébredni, viccet mesélni, összemosolyogni egy idegennel a metrón, kinyitni a szemed a víz alatt, kártyavárat építeni, még meleg kkenyeret enni, este 8-kor a lemenő nap fénye, a kakaó tetején a tejszínhab, ha nem csörög a telefonod tárgyaláson, mikor eléred az utolsó metrót, ha egyszer sem fagy le a számítógép, hóvirágot kapni valakitől, ha téli hidegben meleg marad a kezed, ajándékokat csomagolni, mezítláb sétálni a füvön, hallani a hóesést, perceken keresztül kacagni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!