Huh, én is kikészültem a kérdező kis csajtól, hogy mindenkinek a One Directiont kéne szeretni. Én is directioner vagyok, de nem vagyok elvakult kis p*csa. Csak azt nem érem, hogy egy 9 éves kis lány mit pofázik, amikor majdnem semmit nem tud a zenéről, és az, hogy a 1D pop-rockot játszik egy hülyeség, popot játszanak.
2012. szept. 10. 16:43
44/57 anonim válasza:
A plafon azért maradjon már a helyén kéremszépen...Mert ez szerintem kamu...De ha nem akkor nesze itt egy kis zene (rock és metal) : http://www.youtube.com/watch?v=IQHqJiebKKA
Amúgy meg ne te döntsd már el ,hogy nekem ki a "sztárférjem" oké?? ;D
2012. szept. 10. 17:42
45/57 anonim válasza:
ez a gyerek olyan szinten provokál itt mindenkit... csak tudnám, hogy az moderátoroknak miért is nem tűnik fel...
jól kiprovokál az emberekből dolgokat és szépen le pontoz.. szánalmas.
2012. szept. 11. 21:56
46/57 anonim válasza:
Fejbe kéne vágni egy helyesírási szótárral, talán akkor észhez térne, és még egy hasznos olvasmánya is lenne, az írását elnézve.
2012. szept. 12. 09:15
47/57 anonim válasza:
Kérdező: Te egy troll vagy :S : )
2012. szept. 12. 11:07
48/57 anonim válasza:
Itt is jeletselek b+?? -.-"
2012. szept. 12. 11:08
49/57 anonim válasza:
Ezen nagyot szakadtam :)):)):))
Az one direction rock :)):))
nem bírom az onedirectiont, és nincs mit tagadjak.
és lány vagyok. és tini. de egyszerűen nem csinálnak jó zenét, és egyáltalán nem édik. És ha mégis azok, csak én hülye vagyok akkor elég baj ha egy fiú "édi" . Ott már problémák vannak. -.-
2012. szept. 15. 19:29
50/57 anonim válasza:
Ismerek olyan embert aki tagadja, mert a barátnői meg nem szeretik. Legtöbbször ez van. Amit a másik szeret, azt nekem is kell. xd nem vagyok directioner, a világért nem mondanám magam annak, de egy két számuk tényleg jó.. alapból nem bírom a szomorú szerelmes számokat, de nekik van egy két ilyen.. édik.. hmmm.. hát.. ehhez sok mindent nem tudok szólni :D vannak képek, amin tényleg aranyos 16 éves srácoknak tűnnek, de én inkább a valóságos (smink nélküli) képekhez tartom magam. azokban nincs semmi édi. Ez az én véleményem. De lányok! Szeressétek csak őket, de addig amíg nem lesz belőle baj. Ismerek olyan csajt aki szó szerint felkötné magát értük.. de hát ezek az őrült rajongók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!