Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan NEM online rádióállo...

Van olyan NEM online rádióállomás, ahol rockzenét is adnak, nem csak éppen aktuális pop és disco slágereket?

Figyelt kérdés

Online, számítógépen hallgatható rádiót tudok, de nekem nem olyan kell.

Nem kell hogy mindig rock szóljon, csak hogy azért legyen rajta néha, nem úgy mint némely magyar rádión, ahonnan szinte ki van tiltva a stílus :@ Régebbi dalok is lehetnek rajta.. kb olyat keresek, mint amilyen anno a Sláger rádió volt.

Budapest és környékén, Pest megyében legyen fogható.

2012. szept. 5. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem hogy ilyen nornális rádióadó létezne, ezért nem is halgatk rádiót.. :/ -.-"
2012. szept. 7. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Best of Rock Fm a mostani egyetlen Pest megyében fogható rádió adó és csakis rock zenét sugároznak :)
2012. szept. 7. 23:10
 3/4 A kérdező kommentje:

És ezt a Best of Rock FM rádiót hányas frekvencián tudom hallgatni?!

Első válaszolónak: én se hallgatok rádiót, pont ezért :) De nem is magam miatt tettem fel a kérdést :)

2012. szept. 10. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Utána néztem a Best of Rock fm-nek, de sajnos én Pest megye más környékén lakom :((((( (Gödöllő felé)
2012. szept. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!