K.lau13 kérdése:
Létezik valami ilyesmi témájú rock/metál szám? Tudnátok ajánlani? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom leírni hogy milyet keresek. Valami egyfajta csalódásról, vagy inkább bűntudatról, vagy nem is tudom, valakinek az elvesztése, de nem szerelem meg ilyesmi!! Nem tudom,ez hülyén hangzik. Tényleg nem tudom, hogy írjam ezt le. Szóval csak úgy ezek alapján aki tud valamit =D
És lehet bármilyen rock vagy metál, '60-as évektől glam-en át a heavy metálig báármi... Csak az a lényeg hogy valami ilyesmiről szóljon, bár tudom, hogy nem írtam le valami jól, de nem tudom jobban tényleg ezért bocsánat remélem azért értelmes lett. =D
Előre is köszönöm, ha valaki ebből ki tud venni valamit és ír/linkel valami jó zenét =)
2012. szept. 3. 22:09
2/5 anonim válasza:
3/5 Mr.DaVe válasza:
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!