Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Antalnak van valami szóló...

Antalnak van valami szóló száma vagy lemeze?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék megtudni többet Antalról és Dayről?

2012. szept. 3. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:

[link] ő Varga Antal. Van Essemmel közös száma, a Ki van a cerka. Van egy saját száma, a Getso. Többről nem tudok. Hajdúböszörményi:)

Day (Pintér Mihály) [link] ő már nem most kezdte, csak Antalban tehetséget látott, és felkarolta. Soproni.:)

2012. nov. 1. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Antalnak ma jött ki egy új száma, tessék: http://www.youtube.com/watch?v=xduKkkHpSsI

Daynek pedi most lesz új albuma.

előző voltam.

2012. nov. 1. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönüm szépen! Fantasztikus ez a szám, Antalnak a tróger száma is bejönnek,de szerintem ez is meg a gyónás c.dala is nagyot üt. Mi lesz Day új lemezének a címe? És kb. mikor jelenik meg?
2012. nov. 1. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Atlantisz lesz a címe, nem tudom mikor jelenik meg. Nem rég dobta ki facebookra az első számot róla.
2012. nov. 2. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!