Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mióta és miért szereted a One...

Mióta és miért szereted a One Direction-t?

Figyelt kérdés
Én fan vok, szal nem kötekedésből tettem fel a kérdést csak érdekel. Én 2011 óta :) És azért mert szép a hangjuk és arik. Nem csoda h ijen sokan szeretik őket.:)

2012. szept. 2. 14:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
45%

20 válaszoló,akkor megint:

A kérdés nem ez volt,hanem hogy mióta és miért,ergo az válaszoljon aki szereti.Én szeretem és már le is írtam szóval ne írjátok hogy feleslegesén válaszoltam.

2012. szept. 27. 21:24
 22/25 anonim ***** válasza:
9%
Én is utálom őket.
2012. szept. 29. 11:22
 23/25 anonim válasza:

Kb. 9 hónapja bukkantam rájuk elöször nem tetszett de aztán még egyszer meghalgattam vmelyik számukat és egyre jobban tetszettek!! <3 <3 <3 <3

A kedvencem pedig Hazza

2012. dec. 4. 21:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Mert gyönyörű mind az 5 tag , főleg harry pfú de megcsináltatnám magam vele
2013. márc. 24. 22:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Chh...Fogatjátok már el hogy minden hires együttesnek vannak rajongói és rosszakarói.És még az a sz@r hogy ti irjátok hogy csak fanok irjanak normális válaszokat mégis itt vannak az 1D antifanok.Pontosan ugyanilyen ez a khelyzet is

Azt mondod egy kisgyereknek,ne egyen a tortából és te elmész.Egy idő után kezd kicsipni apró darabokat,utána elfogy.Mit értél el?A kisgyerek jóllakott.Nem csak vicceltem.Most komolyan mit értél el?SEMMIT.

Amugy én se szerettem,nem szeretem és nem is fogom szeretni az One Direction-t.

2013. máj. 7. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!