Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mióta és miért szereted a One...

Mióta és miért szereted a One Direction-t?

Figyelt kérdés
Én fan vok, szal nem kötekedésből tettem fel a kérdést csak érdekel. Én 2011 óta :) És azért mert szép a hangjuk és arik. Nem csoda h ijen sokan szeretik őket.:)

2012. szept. 2. 14:18
1 2 3
 11/25 Egy Fan válasza:
48%
kb 2011-nyara óta imádom őket, hogy miért ezt nem lehet elmagyarázni :D Olyan édes a hangjuk, meg persze jó is, és helyesek :$ Egyszer a Viván ment az egyik klipjük (hogy melyik azt már nem tudom) belájkoltam egy pár 1D-s oldalt és elkezdtem fan lenni, de már Directioner vagyok és egyfolytában nyomon követem hogy mi van velük ;)
2012. szept. 8. 22:50
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Én nem régóta vagyok fan. Szerintem jó a zenéjük, nagyon jól néznek ki, és Harry a kedvencem.:)
2012. szept. 9. 13:47
 13/25 anonim ***** válasza:
31%
Sose szerettem, és sose fogom. De a ti írásotokból, minden kiderül...
2012. szept. 9. 14:13
 14/25 fancsa14 ***** válasza:
55%
Én 2012 február óta . És a videonaplojaiknal szerettem beléjük meg a hangjuk is megfogott
2012. szept. 9. 20:07
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

Én kb. azóta szeretem őket, mióta tudjátok tavaly nyáron lila hó esett :D. Azóta imádom őket!

Csak vicceltem. Ki nem állhatom ezeket. és nem értem miért folyik a csapból ez a 4-5 hülye. Remélem minnél hamarabb vége lesz ennek a mániának is. Ja s a gyakorikerdesek.hu-t nem kéne tele rakni ezekkel. Biztos vannak ilyen oldalak ezekkel a csávókkal, ahol kérdéseket lehet fel tenni róluk ...

2012. szept. 18. 21:59
 16/25 anonim ***** válasza:
39%

10;13;15 Ha nem láttátok volna,a kérdés nem az,hogy ki mennyire utálja őket,hanem hogy mióta,és miért szereti őket.Nem tudom ez eljutott e az 'agyatokig' de nem kell minden kérdést megválaszolni ami szembejön,ha nem vagy érintett a témában.

Egyébként még csak nyár óta,de imádom őket zeneileg meg személyileg is :)

2012. szept. 22. 11:40
 17/25 anonim ***** válasza:
2010 óta, még az X-Factor ideje alatt hallottam őket először énekelni. Szimpatikus fiúknak tartottam őket, tetszett a hangjuk és ahogy együtt énekelnek, aztán a többi számukat is meghallgattam és meg is szerettem őket, ami azóta sem változott. :)
2012. szept. 23. 01:17
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
Nem szeretem hanem imádom őket!!!:-) tehetségesek... Csak ezen a gyakori kérdèses izén egy csomó ember utálja őket és mégis foglalkozik velük szánalmas!! I love 1D :-)
2012. szept. 25. 20:10
 19/25 Diamond ♥ ***** válasza:
41%
Én kb 1 hónappal ez előtt szerettem meg az One Directiont.Az interneten mindenhol őket dicsérték,minednhol róluk volt szó,de én akkor nem ismertem őket,aztán egyszer csak úgy gondoltam,hogy egye fene meghallgatok 1-2 számot tőlük,csak nem lehetnek olyan rosszak.meghallgatta,és azóta nagypn nagy One Direction fan vagyok:)♥♥♥
2012. szept. 27. 17:23
 20/25 anonim ***** válasza:
69%
Utálom őket. Soha nem szerettem. Ennyi.
2012. szept. 27. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!