Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan állítsam be az elektrom...

Lopokus kérdése:

Hogyan állítsam be az elektromos gitárom nyakát?

Figyelt kérdés
van egy Epiphone SG-m és a mély E húr 1-2-3 zörög. Hogyan állítsam be a nyakat? vagy más baja lesz? félek hogy ehhez szakember kell:/

2012. aug. 31. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha csak az az egy húr zörög, akkor a húrmagasságon állíts kicsit.
2012. aug. 31. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
feljebb állítottam azon az oldalon kicsit de ígyse sokkal jobb. azet elfelejtettem leírni még, hogy hamar elhangolódnak a húrok.
2012. aug. 31. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Beírod a google-be hogy "gitár nyak beállítás" és elolvasod a találatokon az ismertetőtek.
2012. aug. 31. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:
már vagy 20 at olvastam de mindegyik másképp írja és próbáltam is már beállítani de nem sokat javult. most hogy kicsit feljebb állítottam kicsit javult de még nem a tökéletes
2012. aug. 31. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Valszeg nagyon szarok a bundok és csiszolni kéne, vagy talán csak beütögetni őket a helyükre.

Mivel a nyak elején zörög a nyakgörbület állítás sokat nem segít, mert az főleg a 12 bund környékén állít, a húrmagasság meg ugye főleg a magasabb bundoknál...

Szakember mondjuk nagyon jóra megcsinálja.

2012. aug. 31. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Másképp írja le, mert egyrészt többféle módszer létezik, másrészt attól is függ, mi a jelenség...

De szerinted majd egy-két mondatos kérdésből itt valaki mond egy tutibiztos receptet?

Nem mondom, hogy nem lehetséges, de kicsi az esélye.

A húrzörgés sokmindentől lehet.

2012. aug. 31. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!