Mennyiért tudok venni elektromos gitárt?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy rendes elektromos gitárt, 20W erősítővel minimum. Mivel nagyon nem értek hozzá, ezért elmondanátok hogy 50-60 ezer forintért milyet kapnék? Vagy hát mi éri meg, linkeljetek kérlek, tapasztaltabbakhoz szólok most leginkább.2012. aug. 27. 11:11
1/11 anonim válasza:
először is azt kéne tudni milyen zenei stílus vonz leginkább, mit játszanál rajta, aztán meg hogy miért pont 20wattos erősítő? Szobába 10-15 watt bőven elég, plusz a nagyobb watt nem feltétlen jelent nagyobb hangerőt. A duplára növelt watt szám kb 3db hangkülönbség, ami hangerő szempontjából elhanyagolható.
2/11 anonim válasza:
50-60k-ból még jó gitárt se nagyon kapsz, nemhogy még erősítővel együtt....
3/11 anonim válasza:
a szettektől meg érdemes alapból távol maradni...
4/11 anonim válasza:
50-60 ezerből miért ne kaphatna jó gitárt? Annyiért egy alapszintű hangszert simán, főleg használtan.
De monjuk erősítőt és gitárt már nehéz lesz ennyiért.
Én mindenképpen használtat vennék, ha nincs több keret.
5/11 A kérdező kommentje:
Leginkább ez az hogy Rockot, meg ilyesmit, ( Nickelback, Tankcsapda, stb... Ami éppen jön ) De rock leginkább. Szóval valaki tudna mondani? :) Miért kell távol maradjak a gitárszettektől? De a több hangszín jól jön nem?
2012. aug. 29. 07:31
6/11 anonim válasza:
ezt az utolsó kérdésedet nem értem. hogy jön a szettekhez a több hangszín?
7/11 anonim válasza:
A szettekbe általában a legolcsóbb és vélhetően a kevésbé minőségi gitárt és erősítőt rakják bele.
8/11 Mentos válasza:
Jó hangfal 20W körül fölött 20-25 től kezdődik. és megy a csillagos egekbe (csöves erősítők 100ezreket is érnek) a jó gitár (made in china) a szarabb 20-40 a jobb 50k-fölött.
9/11 Miyevi válasza:
nem tudom nekem csak 1 Maison gityom van és bőven tökéletes igaz lehet öregebb mint én de teszi a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!