Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a dubstepet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 19:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó! 100%-os igazság!
2012. szept. 1. 11:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokaknak kínzó zaj a Virtuális szintetizátorokon létrehozott torzított zaj, Az egyik kommentelőnek teljesen igazan van, kezd már kikopni nagyon a stílus, unalmasak a basszusok tényleg.. Van rengeteg rocker ismerősöm aki nagyon megszerette a dubstepet, mert vannak olyan dubstep előadók, akiknek masszív metálos hangzásuk van közel az elektromos gitár torzított hangzásához, és sok drop akár egy jó gitárszólónak is elmenne :) szerintem egészen szerethető ez a stílus ahogy minden más is, csak persze utálják mert nagyon felkapott.. meg mostanába tényleg ritka a jó igényes munka..
2012. szept. 2. 14:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tényleg szereted a dubstepet és nem csak azért hallgatod, mert más is akkor nincs semmi probléma, hallgasd nyugodtan! Én csak Skrillex-et utálom, bár az nem is egészen dubstep :D

2012. szept. 4. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Mert nem zene és mégis túl népszerű lett
2012. szept. 8. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem utálom, de nem is szeretem. Régen hallgattam, de akkor csak MT EDEN Dubstepet. Az a többihez képest valami csoda.
2012. okt. 18. 10:26
 16/17 anonim válasza:

hosszú lesz:

először csak MT EDEN Dubstepet szerettem, de azt nagyon. aztán az újabbakat is, amikor elkezdtek bejönni, csak azután menő lett és mindenki, aki kicsit is értett vmilyen zenekészítő programhoz vagy dj pultja volt, az egyből elkezdett dubstepet játszani és csinálni csak azért, hogy menő legyen.. voltak nekem is ilyen ismerőseim, aztán hónapokig csak arról beszéltek, hogy így kell állítani az eq-t meg úgy a filtert meg amúgy a fszomat, hogy jó legyen a "drop", mintha értenének hozzá, közben meg "how to make skrillex dubstep"-et nézték a youtube-on. ettől egyrészt olcsónak kezdtem érezni a műfajt, főleg, hogy ezzel együtt rengeteg nagyon hasonló dubstep szám született, ráadásul a legtöbb gagyi és igénytelen, semmi kreativitást nem öltek bele, csak a megszokott sablon dolgokat, amiket a "how to" videókban láttak. Másrészt krvára idegesítettek az ilyen arcok és vmiféle párhuzamot vontam a dubstep és a közönsége között. Emellett sztem a ritmusára nem igazán lehet táncolni, és ha elmegyek egy buliba, akár dubstep akár nem, szinte mindig bejátszanak egy dubstep számot.. És amióta ezek a magas vinnyogó hangok is bejöttek, azóta én a világból is kimenekülnék előle, ráadásul a popzenében is ez megy, ami viszont már tényleg nem arról szól, hogy újat és jót adjunk, hanem, hogy sokat, tehát gagyit, mivel egy termék! Ha bekapcsolom a rádiót sem úszom meg a krva dubstep nélkül, pedig régen kajak szerettem. De egyszerűen nem tudsz mást hallgatni, mindenképp ezt kell hallgatnod, mert mindenhonnan ez jön.. ha akarod, ha nem, egyszerűen rád kényszerítik. facebook postokról ne is beszéljünk. személyes vélemény.

2012. nov. 26. 21:32
 17/17 anonim válasza:

Sokan írják hogy utálják skrillexet nem is csodálom........

Amugy skrillex nem dubstep előadó hanem brostep előadó és hát valjuk be elég beteg műfaj

Én rocker vagyok annyira nem bírom a dubstepet mert egyszerűen nem bírja a fülem de ez van....

Mindenkinek más az izlése. De mondjuk van egy metal és hát egy brostep keverék a korn & skrillex get up ez kifejezetten jó ahhoz képest hogy brostep és metal keverék

2016. jan. 3. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!