Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit jelent pontosan rockernek...

Mit jelent pontosan rockernek lenni?

Figyelt kérdés

imádom a rock zenét minden mennyiségben de mégsem tudom igazából hogy mit jelent rockernek lenni...

rasszista megjegyzéseket nem kérek mindenki tartsa meg magának a véleményét

2012. aug. 29. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy átérzed a zenét. és élvezed ha halgatod/csinálod. teljesen rá tudsz hangolódni a dologra vagyis ilyesmi.. én gitározok és ott nekem ez tökéletesen előjön, ahogy rá tudok álni a zenére és a ritmusra meg minden
2012. aug. 29. 21:31
 2/10 A kérdező kommentje:

értem...

ám melyik idióta nem normális találta ki hogy a rockerek csúnyák és büdösek és ápolatlanok?

nem értem

2012. aug. 29. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha külsőre is rocker akarsz lenni, akkor szegecsek, karkötők (szélesek), és ilyesmi dolgok. Bár szerintem a külsőség nem számít, én punkot hallgatok és a legátlagosabb külsőm van, járok csajos ruhákban, szóval semmi extra. :)

L/14

2012. aug. 29. 21:49
 4/10 A kérdező kommentje:
hát való életben nem vagyok annyira vad ezért nem vállalnék be olyan ruhákat de 1 koncerten már igen 16/F és köszi a válaszod
2012. aug. 29. 21:53
 5/10 A kérdező kommentje:
bocsi rosszul fogalmaztam hétköznapi életben :D
2012. aug. 29. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
első válaszóló vagyok ... én rockot halgatok úgyebár és játszok.. ilyen Skillet, Rise Against, Tankcsapda, Tűzmadár, Paramore, Static-X, Halestorm, Sum41 féléket halgatok.. kinézetem.. a hajam úgy a hátam közepéig ér.. vagyis kicsit feljebb azaz hosszú.. fekete poló, fekete farmer, és ennyi.. :D semmi pc, vagy tetkó nem is kell egyik se...
2012. aug. 29. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagyományos értelemben kb. ilyen laza életvitelt jelent, tehát lázadó, feltűnő külső, tanulás/munka nem igazán, ivás, csajozás/pasizás, füvezés. De ez kb. a '80-as években volt így, amikor voltak a hosszú hajú-tetkós-ivós-stb. rockerek és a "jófiú/jókislány" diszkósok. Kb. mint a Grease c. filmben :D

Ma viszont már egy diszkós vagy emós vagy rapper sokkal feltűnőbb külsőre egy rockernél és az életvitelük is jóval durvább sokszor (partidrogok, szex fűvel-fával, kivarrva rémes tetkókkal, stb).

Sztem ma aki rock zenét hallgat az rocker, nem kell hozzá tanulatlannak meg munkakerülőnek lenni vagy lerészegedni minden nap, sokszor ma már pont az értelmesebb emberek hallgatnak rockzenét. És a szerényebb külső jellemzi őket, nem hajtanak mindenáron a feltűnősködésre - jó, kivétel a goth-ok :D

2012. aug. 29. 22:22
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

hát én tankcsapdát pokolgépet ossiant builet for my valentinet kiss-t ektomorfot acdc-t bon jovit meg ilyeneket hallgatok

2012. aug. 29. 22:25
 9/10 Evilkiller ***** válasza:

Ahhoz hogy rockernek mondhasd magad, nem kell feltétlenül úgy öltöznöd!

Aki szereti a rock zenét, és úgy érzi, ő rocker, akkor az!

Sajnos vannak kivételek, mint mindenhol, de egyébként a rockerek legtöbbször toleránsok másokkal szemben, még a legvadabb külsejű rockerek is gyakran kedves, közösségi emberek!

Legalábbis nekem ez a tapasztalatom!

2012. szept. 1. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy valaki rocker, nem függ össze a kinézettel. Ha valaki rocker akar lenni, annak nem úgy kellöltözni, hanem beleélni magát abba a zenébe. Én pl tök normális ruhákban járok, nincs hosszú hajam stb, mégis annak tartom magam, mert amikor az erősítőn felnyomom a hangerőt, és elkezdek játszani egy jó kis AC/DC-t vagy Gn'R-t (gitár), eszméletlenül bele tudom élni magam :)
2012. szept. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!