Mit jelent pontosan rockernek lenni?
imádom a rock zenét minden mennyiségben de mégsem tudom igazából hogy mit jelent rockernek lenni...
rasszista megjegyzéseket nem kérek mindenki tartsa meg magának a véleményét
értem...
ám melyik idióta nem normális találta ki hogy a rockerek csúnyák és büdösek és ápolatlanok?
nem értem
Ha külsőre is rocker akarsz lenni, akkor szegecsek, karkötők (szélesek), és ilyesmi dolgok. Bár szerintem a külsőség nem számít, én punkot hallgatok és a legátlagosabb külsőm van, járok csajos ruhákban, szóval semmi extra. :)
L/14
Hagyományos értelemben kb. ilyen laza életvitelt jelent, tehát lázadó, feltűnő külső, tanulás/munka nem igazán, ivás, csajozás/pasizás, füvezés. De ez kb. a '80-as években volt így, amikor voltak a hosszú hajú-tetkós-ivós-stb. rockerek és a "jófiú/jókislány" diszkósok. Kb. mint a Grease c. filmben :D
Ma viszont már egy diszkós vagy emós vagy rapper sokkal feltűnőbb külsőre egy rockernél és az életvitelük is jóval durvább sokszor (partidrogok, szex fűvel-fával, kivarrva rémes tetkókkal, stb).
Sztem ma aki rock zenét hallgat az rocker, nem kell hozzá tanulatlannak meg munkakerülőnek lenni vagy lerészegedni minden nap, sokszor ma már pont az értelmesebb emberek hallgatnak rockzenét. És a szerényebb külső jellemzi őket, nem hajtanak mindenáron a feltűnősködésre - jó, kivétel a goth-ok :D
köszi a válaszokat
hát én tankcsapdát pokolgépet ossiant builet for my valentinet kiss-t ektomorfot acdc-t bon jovit meg ilyeneket hallgatok
Ahhoz hogy rockernek mondhasd magad, nem kell feltétlenül úgy öltöznöd!
Aki szereti a rock zenét, és úgy érzi, ő rocker, akkor az!
Sajnos vannak kivételek, mint mindenhol, de egyébként a rockerek legtöbbször toleránsok másokkal szemben, még a legvadabb külsejű rockerek is gyakran kedves, közösségi emberek!
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!