Ugye milyen király a One Direction?
Én imádom őket, mert naon cukrok....;)))$$$$$$ grrrrr;DDD$ Elolvadok tőlük, szenvedélyesen imádom őket mert naon teheccségesek, naon jó a hangjuk és kedves aranyos srácok.
Már 2011 eleje óta imádom őket és szinte csak azt halgatom. Halgatok még justin biebert, selena gomezt, fluort, sp-t, lmfao-t, miley cyrust és david guettát is. Mit gondoltok ? ;)$
14-es: Én ilyen vagyok haver :D
Na némmá megint eltértem a tárgytól...
És ez most őszintén,kit érdekel???Tudod mit?Csinálj egy oldalt aminek legyen ez a címe hogy:Ugye milyen király a Justin Bieber,és ugye milyen király az one diregtion?
Basszus én meg kitehetnék egy olyat,hogy ugye milyen király a The Wanted (az szerintem tényleg nagyon jó)?? Azt megértem,ha szereted,de ez...Nincsen olyan One Directionos posztered amit egész álló nap csókolgathatnál meg nyalogathatnál???Komolyan hülyét csinálsz magadból... Értelmes vagy ám... Kis 10éves kunyerálós anyuci szeme fénye... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!