A rockerek miért utalják ennyire nagyon a techno-t és a többi elektronikus zenét?
Mindig olvasom, hogy az elektronikus zene az nem zene és ezt rendszerint rockerek irogatjak ki fórumokra, bemutatkozó oldalakra (hotdog), itt gyakorikerdesek.hu-n is láttam, de még videóra is veszik hogy "I HATE TECHNO BUT I LOVE ROCK N ROLL" (youtube). Megmondják nekünk, hogy a techno az nem zene és hogy hallgassunk rockot, meg metalt... Na az ilyenek mögé kívánok néhány izmos gabbert... ne mondja meg senki nekem hogy mi a zene ÉS azt főleg ne hogy mit hallgassak... igen... elektronikus zenét hallgatok (hardcore techno, trance, hardstyle, happy hardcore stb... ) és imádom. oldja a feszultsegem, jó kedvem lesz tőle, bulizni imádok rá!
A hardcore techno ERŐT ad. (3 steps ahead, Dj Dano, Gizmo, Angerfist
A trance egy SZEP elektronikus zenei stílus. (már már annyira, hogy sokszor sírok is.. Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Accurface, Kai Tracid)
A happy hardcore tól megjön az eletkedvem, boldog leszek tőle ( SCOOTER, Blümchen, Marusha, Critical mass, Dune)...
Igen.. amikor ezeket hallgatom mindig fel áll a karomon a szőr annyira jók.
Amikor a haverom mutat nekem egy rock számot, akkor nem fikazom, mert az egyik legszemetebb dolog a világon az amikor más zenéjét leszoljuk.
Amikor azt mondja valaki hogy az elektronikus zene az nem zene, akkor gondoljon már a szintetizatorra. AZ NEM HANGSZER???
Szerintem a 90es évek rave korszaka miatt utalják ennyien az elektronikus ZENÉT... ugye akkor volt ez nagy dolog és sokan rockrol tértek át az elektronikus zenére. Mintahogy én is..
azért, mert a csapból is a tücctücc folyik.
rockot meg ha betetted magadnak vagy elmentél olyan helyre.
Techno DJ vagy de ezek szerint nem egy értelmes ember.
Ahogy észrevettem a legtöbb ember nem rocker vagy diszkós hanem mindenből a legjobbat hallgatja. Én is ilyen vagyok de ezt nem mondnád meg a kinézetemről. Tudnék még szidni néhány dolgot abból amit az előző írt de inkább nem idegesítem magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!