A rockerek miért utalják ennyire nagyon a techno-t és a többi elektronikus zenét?
Mindig olvasom, hogy az elektronikus zene az nem zene és ezt rendszerint rockerek irogatjak ki fórumokra, bemutatkozó oldalakra (hotdog), itt gyakorikerdesek.hu-n is láttam, de még videóra is veszik hogy "I HATE TECHNO BUT I LOVE ROCK N ROLL" (youtube). Megmondják nekünk, hogy a techno az nem zene és hogy hallgassunk rockot, meg metalt... Na az ilyenek mögé kívánok néhány izmos gabbert... ne mondja meg senki nekem hogy mi a zene ÉS azt főleg ne hogy mit hallgassak... igen... elektronikus zenét hallgatok (hardcore techno, trance, hardstyle, happy hardcore stb... ) és imádom. oldja a feszultsegem, jó kedvem lesz tőle, bulizni imádok rá!
A hardcore techno ERŐT ad. (3 steps ahead, Dj Dano, Gizmo, Angerfist
A trance egy SZEP elektronikus zenei stílus. (már már annyira, hogy sokszor sírok is.. Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Accurface, Kai Tracid)
A happy hardcore tól megjön az eletkedvem, boldog leszek tőle ( SCOOTER, Blümchen, Marusha, Critical mass, Dune)...
Igen.. amikor ezeket hallgatom mindig fel áll a karomon a szőr annyira jók.
Amikor a haverom mutat nekem egy rock számot, akkor nem fikazom, mert az egyik legszemetebb dolog a világon az amikor más zenéjét leszoljuk.
Amikor azt mondja valaki hogy az elektronikus zene az nem zene, akkor gondoljon már a szintetizatorra. AZ NEM HANGSZER???
Szerintem a 90es évek rave korszaka miatt utalják ennyien az elektronikus ZENÉT... ugye akkor volt ez nagy dolog és sokan rockrol tértek át az elektronikus zenére. Mintahogy én is..
A rockerek nem utálják a többi zenét kedvelőket...
mert ezzel azt állítod, hogy mindegyik, útálja, pedig nem...
csak a hülye emberek diszkriminálnak valakit a beállítottsága miatt, de ez ugyanúgy igaz visszafelé is...
Csodálkozom, hogy vannak, akik nem futottam még bele ebbe a szerencsétlenbe. Minden metál zenéről szóló kérdésbe belekontárkodik, csak azt felejti l, hogy a stílusa elég átlátszó. Volt itt már helguska, Kövesi Petra, Lilidoki meg az ég tudja, milyen névvel.
zért kéretik nem flevenni, amit ír, csak szerencsétlen unatkozik.
Volt egy gyerek,ilyet szólt nekem:régen csak techno-t hallgatott,aztán áttért a "kőkemény" metálra.
Hogy lehet átpártolni a rockzenéhez? Nem értem!
A techno tán nem elég kemény???
A legkeményebb műfaj!!!!!
azért mert 200 tuctuccdiszkóra jut egy hely, ahol rockzene szól, de még annak az egy helynek a zenegépében is ilyen szarok vannak, hogy prodigy, ami szerintem inkább tucctucc, mint rock....
azért mert hány WV Golfból hallottál már 20000 wattal metált vagy rockot bömbölni, s hányből tucctuccot?
Azért, mert mrá-már szánalmasan röhejes, hogy este 10-től hajnali 4-5-igh az megy a diszkóban, hogy duccduccduccduccducc
következő szám? duccduccduccducc
következő óra? duccduccduccduucc
ezért. elég világos voltam?
meg ezért: "Valójában az elektronikus tánczene (ezt a fogalmat szűken értelmezve), amint a neve is mutatja, egy meghatározott céllal készült tömegtermék, nem pedig műalkotás."
forrás: [link]
ha technót hallgatsz elmehetnél egy gyárba présgépek mellé éjszakai műszakban dolgozni, mert az pont olyan. monoton duccduccducc.
egy pneumatikus présgépekkel teli gyár pont úgy hangzik, mint egy mai diszkó. (ja, amúgy miért hívják diszkónak? a diszkó, mint műfaj a 80-as évek közepe táján kihalt)
Azért mert 200 tuctuccdiszkóra jut egy hely, ahol rockzene szól, de még annak az egy helynek a zenegépében is ilyen szarok vannak, hogy prodigy, ami szerintem inkább tucctucc, mint rock....
azért mert hány WV Golfból hallottál már 20000 wattal metált vagy rockot bömbölni, s hányból tucctuccot?
azért, mert a abból indulunk ki, amit hallani a diszkók környkén és mi is az? duccduuccducc, és semmi más, hanem megint duccduccducc.
Azért mert elmegyek a gymbe, s be kell dugnom a sajátfülhallgatómat mert kizárólag böszmehangos duccduccot adnak.
Azért utáljuk mert millióval nyomatják az agyadba, akkor is ha utálod.
Mert a rockot sehol nem dugják az orrod alá, hogy tessék nesze ezt kell hallgatnod ha tetszik ha nem, csak a duccduccot. Bekapcsolod a music tv-t, mi megy? duccducc. Azért, utáljuk, mert pontosan 999-szer nagyobb erővel nyomja a média az orra alá akárkinek. Hol hallasz rockot, ha nem szándékosan olyan helyre mész? Sehol. Duccduccot? mindenhol.
A divat szülte őket, futószalag amin készülnek (ezért utáljuk)
Éjjel és nappal nyomatva beledöngölik az agyadba (ezért is utáljuk)
Ezt hallom minden nap, az undor úgy fojtogat
Torkig vagyok réges rég, betelt a ő pohár
Meddig nyomul meddig még a sok hamis műanyag sztár?
Nincs többé rossz és nincs jó, a bűvös szó: az ELADHATÓ
Háttérben dörzsölt fejek, pénzt zsebelnek és csak nevetnek
Paksi Endre, Ossian
a duccduccnak a tömegmédia tömeges nyomatása adja csak meg a hátteret, a rock meg nulla támogatással is él.
Szerinted ez miért van? Válaszom, mert tízezerszer jobb és változatosabb és igényel zenei képzettséget.
Azért, mert már-már szánalmasan röhejes, hogy este 10-től hajnali 4-5-ig az megy a diszkóban, hogy duccduccduccduccducc
következő szám? duccduccduccducc
következő óra? duccduccduccduucc
ezért. elég világos voltam?
meg ezért: "Valójában az elektronikus tánczene (ezt a fogalmat szűken értelmezve), amint a neve is mutatja, egy meghatározott céllal készült tömegtermék, nem pedig műalkotás."
forrás: [link]
Észrevetted, hogy a metálzenekarok évtizedekig nyomják? a duccduccDJ-knek meg van egy általában egynyári slágerük, azt szevasz?
ma éjjel a techno-láz urrá lesz rajtunk, nem játszhatunk életfogytig rock and rollt
Ez az a zene, mi elkábít minket, nem kell szívnunk soha többet technocolt
Voltunk egy lánnyal, száznegyvenhárman
Technót táncolt mindenkivel délután
Villogó fénytől beindul a kezünk
A stroboszkóptól vakult meg a nagymamám
magunkat óvjuk meg a bajtól,
a digitális zene kihúz majd a szarból
nyomjuk majd playbackről a nótát, nem kell ma más
Kár, hogy itt a reggel, a bulinak vége
kiteszik dizsiből a szűrőmet
Felgyúlnak a fények akkor vettem észre,
a táncot anyáddal jártam, s letegeztem
Magunkba köttetjük a rendezőt,
Ettől leszünk igazán csak nagymenők
Tuningolt Trabantból ezer wattal bömböl,
Nem kell hozzá művészet, csak hangerő
(Irigy Hónaljmirigy, de hangsúlyozom, ez egy paródia nem vélemény!!!!) http://www.youtube.com/watch?v=mhPapI6RBnc
Ha hanggal nem bírod már
Egy szótölcsérbe ordíbálj
Szép volt s ha unod már
Még mindig téged vár a papírgyár
Volt idő mikor azt hittem
Hogy hidrogén kell a fejemnek
Csak így divatos egy popzenész
Camambert sajtra is kell penész
Bizarr dolog van előtem
A Scootert látom a tükörben
Nem tudom eldönteni magamban
Egy fiú vagy egy lány van a csapatban
Én mondom ezt aggyal nem fogom már
Tündér Lala na mesélj már
Még több füstöt és lábdobot
Egy ötvenest még rádobok
Ha hanggal nem bírod már
Egy szótölcsérbe ordibálj
Szép volt s ha unod már
Esténként újra útrakél
A hosszú puska meg a hidrogén
Magamban sokszor kérdem én
Meddig húzza ez a két legény
Tudom mi kell a szememnek
A stroboszkóppal kezelnek
Újra meg újra azt mondom én
Ez egy paródia, nem vélemény
Én mondom ezt aggyal nem fogom már
Egy ötvenest még rádobok
Ha hanggal nem bírod már
Szép volt s ha unod már
Aggyal nem fogom már
Egy ötvenest még rádobok
Ha hanggal nem bírod már
Szép volt s ha unod már
"Tuc tuc" <--Egy rocker szókincse
"A föld kerek" <--Ez meg az esze. Mivel mindenki másnak ovális xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!