Elektromos gitáron szeretnék megtanulni játszani, teljesen kezdő vagyok. Ajánlott és kerülendő gitárok, tanácsok?
Milyen márkákban lehet bízni? Mekkora összeget szánjak rá mindenképp? Szettben vagy külön-külön vegyem meg a felszerelést? Mi az ami nélkülözhetetlen még a gitár mellé?
Főleg a progresszív metál zenekarokat szeretem és ilyet is szeretnék majd játszani.
pl ez egészen hasonlít, csak matt fekete és nem fényes..
különbség talán nem sok van a 2 hangszer között..
Szóval akkor a Les paul, Explorer, és a V gitárok nem jönnek be :D
Egyébként nézz szét más oldalon, mert ez a KX5 amit te linkeltél nekemsem jön be, hogy teljesen fekete, még a hangszedők is...
Amúgy itt van egy kis összehasonlítás :
http://www.youtube.com/watch?v=NqEzS2jrpX8
Ebben a videóban látott KX5 szerintem gyönyörű, fekete fehér hangszedőkkel :D Egyébként ha hangzásra vagy kiváncsi írd be youtubera hogy Cort KX5, és kidob egy csomó videót.
elkezdtem nézni a Cort-ról videókat és rájöttem, hogy imádom a hangját (: azt hiszem megvan, hogy mire fogok gyűjteni a közeljövőben (:
köszönöm szépen a segítséget (:
Jah nekem is bejön a hangja :)
És igen, a szett olcsóbb, és egy kalap sz*rt nem ér, csak azok veszik hasznát akik csak ilyen ac dc fajta zenét szeretnének megtanulni, semmi keményebbet. Igaz h 40kért veszel egy full kezdő szettet, de ha hosszútávon szeretnél zenélni akkor sokkal érdemesebb egy kicsit mélyebbre nyúlni a pénztárcában. 90k-ból megvan az erősítő + a gitár, és ez nem full kezdő cucc, hanem haladóknak is megfelelő! a többi cucc hozzá már csak aprópénz, a kábel pengető stb.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!