Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van a legtöbb fiatal a...

Miért van a legtöbb fiatal a Rock ellen?

Figyelt kérdés
Ha kimegyek az utcára a fekete Guns-os pólómmal, a kitűzőkkel teli fekete sapkámmal, fekete pilótaszemüvegemmel, a láncaimmal (nyakba, oldalt), kendővel a nadrágomon, Converse cipőben, lelkemben a Rock N' Roll-al, mindenki lenézően tekint rám, amúgy meg le se szarom más véleményét, a Rock halhatatlan, csak érdekelne, hogy miért van a legtöbb fiatal, automatikusan olyan ember ellen, aki nem a mostani mosógépzenét hallgatja? 16/F

2012. aug. 24. 17:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Most meg elkezdődött a középsuli, és egy rocker se lesz abban a rohadt suliban... mindenki rapper, meg techno-őrült... szóval látom már előre mi lesz... megjelenek az általános öltözékemben és már is lesz egy tucat ellenségem... de le se szarom a Rock Örök!!
2012. aug. 30. 13:17
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Így van!! Le kell sz@rni mások véleményét, ennyi.. :'D én nem foglalkozok vele.. :))
2012. aug. 30. 15:22
 23/28 anonim ***** válasza:
87%

ne ruházat alapján itéld meg az embereket.

attól hogy nem öltözik rockerként még lehet az.

2012. aug. 30. 15:28
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés, ezen már én is gondolkoztam. Ahányszor szóba kerül a zene az ismerőseim között, mindenki megrökönyödve néz rám, amikor megmondom, hogy rockot hallgatok. És tudod, hányszor kaptam meg emiatt, hogy egy sötét lelkű idióta vagyok? :D

Valószínűleg az az oka, hogy ma nem ez a divat műfaj. Bejött egy nagy rakat új énekes, énekesnő, akik sorra hányják ki magukból a popslágereket, így ez lett az elfogadott.

17/L

2012. szept. 8. 14:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Re: #ma 14:39

A pop sem menő, pedig nekem az a kedvenc zenei stílusom.

most ilyen RnB van, meg már tudom azt is, milyen az a K-pop

2012. szept. 8. 17:03
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de én is ezt tapasztalom sajnos.Amúgy Guns N Roses-os pólóm nekem is van,ők a kedvenc együttesem.:)Én is rocker vagyok,de rajtam még annyira nem látszik de dolgozom rajta hogy látsszon.:)De rólam is mikor megtudják akkor mondják hogy úristen,meg hogy ők utálják a rock zenét,mit szeretek én azon a szaron stb...Én meg attól hánynék amit ők szeretnek,most is ez a gangnam style a menő náluk.Ja meg azt mondogatják még szívesen a rock zenéről hogy semmi értelme nincs.(én több értelmet látok valahogy benne mint az ilyen mai pop számokban.)Mikor egyszer hallották milyen zenét hallgatok(Guns-t hallgattam akkor is,meg Aerosmith-t)megkaptam(természetesen a hátam mögött)hogy emós idióta vagyok,meg depressziós.De már engem sem érdekel a véleményük,ilyenkor mikor mondják beveszem a leszarom tablettát és kész.:)
2012. dec. 24. 20:26
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 15/L vagyok.Előző voltam.
2012. dec. 24. 20:28
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

15L vagyok, elég régóta szeretem a régi jó zenéket.

Pl. a Ramones. Nagyon szeretem és mostanában minden 'csajszikán' ilyen van. Vagy akár egyéb más zenekarok. Azt se tudják mi, de mivel menő boltokban ilyeneket kapni, hordják. Ez tök idegesítő szerintem, mert én is ilyeneket hirdok, mert szeretem, és az emberek azt hiszik... Na értsed. De kit érdekel? :D

2013. aug. 16. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!