Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van a legtöbb fiatal a...

Miért van a legtöbb fiatal a Rock ellen?

Figyelt kérdés
Ha kimegyek az utcára a fekete Guns-os pólómmal, a kitűzőkkel teli fekete sapkámmal, fekete pilótaszemüvegemmel, a láncaimmal (nyakba, oldalt), kendővel a nadrágomon, Converse cipőben, lelkemben a Rock N' Roll-al, mindenki lenézően tekint rám, amúgy meg le se szarom más véleményét, a Rock halhatatlan, csak érdekelne, hogy miért van a legtöbb fiatal, automatikusan olyan ember ellen, aki nem a mostani mosógépzenét hallgatja? 16/F

2012. aug. 24. 17:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Chö... Ők monják, hogy mind ugyan olyan ?! Nézzenek már egymásra...-.-"
2012. aug. 25. 14:39
 12/28 anonim ***** válasza:
7%

Nos igazából én se nagyon hallgatok régi rockot...szerintem "gyenge" zene...most leállhattok kötekedni velem, hogy a hörgés nem egyenlő az énekléssel, és semmi értelme nincs a számoknak, de én csak azokat a számokat szeretem, aminek értem a szövegét...Szóval ha hörög is én értem, ugyanis egy hörgős számnak is lehet mély mondanivalója, attól hogy úgy van előadva...na mindegy a lényeg, szerintem akkor is értékes a rock zene...és a rock zene az ami még 50 év múlva is lesz, de ezek a most trendi sztárok addigra úgyis kiégnek..."A rock örök és elpusztíthatatlan"-ez igaz is, csak most nem annak van a divatja...

Na a kérdésre válaszolva: a rock már kiment a divatból, és hát muszáj mindig a "legmencsibb" dolgokat hallgatni, de gondolom úgy ítélik el ők a rock zenét, mint te az általuk hallgatott "mosógépzenét"...

Úgy mellesleg elektronikus zenében is van jó...És a másik ízlését úgy se lehet befolyásolni...tény, hogy amit ők hallgatnak annak nem sok értelme van...és zene meg ének (igazi ének) sincs benne, de az ő bajuk...magukat fosztják meg az értékes zenéktől, és őket vezeti a média, nem téged, szóval ne foglalkozz velük...

Egyébként meg nincs minden fiatal a rock ellen, mert rengetegen kamaszkorban rockerek lesznek, hogy bosszantsák a szüleiket, és ők a naaagy rockerek...náluk az a "menő" hogy ezzel lázadhatnak...de ők meg nem igazi rockerek...melyik a jobb? ha kevés igazi rocker van és a többiek furán néznek rá, vagy ha a sok divatrocker miatt az összes rockert elítélik???

Amúgy valszeg én is eléggé megbámulnálak, de csak azért mert itt ahol én lakom, szinte az összes rockert/punkot/metalost/skinheadet/gothot/sátánistát stb ismerem...és elgondolkodnék, hogy vajon téged is ismerlek-e...xD

17L

2012. aug. 25. 14:47
 13/28 Evilkiller ***** válasza:
100%

Rossz környéken vagy! Szerintem több olyan hely van, ahol szeretik a rock zenét, mint ahol nem!

Egyébként ez alapvető emberi vonás, ha szeretsz valamit, nem szereted azt, ami más! Az más kérdés, hogy vannak a toleráns emberek, és vannak akik lenéznek azért, mert te azt a mást szereted!

Te pedig ha túl sok olyan emberrel találkozol, aki lenéz emiatt, akkor azt úgy értékeled, hogy mindenki utálja, pedig nem így van!

2012. aug. 26. 03:32
 14/28 A kérdező kommentje:
Evilkiller lehet, hogy igazad van... sz@r a környék ahol élek, a rockfanok szempontjából, és én egyből arra következtettem, hogy mi, rockerek egyre jobban fogyatkozunk
2012. aug. 26. 11:17
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, én egy zenei mindenevő vagyok.

Kedvencem a rock, de a többi stílusú zenéket se vetem meg. Én igazából azt utálom, mikor látom, hogy mikor mutatok egy zenét pl.: Burnoutot (egy székesfehérvári fiatal metálbandát) öt másodperc alatt lesz@rozzák. Egyébként én azon vagyok igazán kiakadva, mikor a youtubon az ajánlott zenékhez kiad ilyeneket mint fekete pákó és flourt pedig engem ku rvára nem érdekel és sose kerestem rájuk.

2012. aug. 26. 13:15
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

én már ezeken túl vagyok a 21 évemmel. elég gáz, hogy manapság azok vannak elnyomásban akik nem igénytelenek de kezdek beletörődni. legnagyobb bajom nem az, hogy mit gondolnak mások hanem h errefelé csak köcsög diszkók vannak és nem tudok szórakozni menni

de azért megnyugtató hogy pl ti is a fiatal korotok ellenére szeretitek a zenét és nem lettetek megfertőzve. tartsátok meg jó szokásotokat, gondoljatok arra hogy aki ezt nem értékeli az nem tudja miről marad le! (tapasztalat: a zenei ízlés és értelmi szint között összefüggés van)

(ja még annyit: ha meghallok egy lmfao-szintű nyikorgós fröccsöntött műanyagot és társait, elkezd fájni a fejem)

2012. aug. 27. 00:26
 17/28 A kérdező kommentje:
00:26 - totál igazad van :)
2012. aug. 27. 11:47
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,pontosan nem a kérdésre válaszolok,de talán azért is hallgatják ezeket a mai "zenének"nevezett valamit,mert attól ők olyan menők,közbe lehet,hogy nem is szeretik,mondom ezt csatlakozva a többiekhez...Bár mondjuk lássuk be,ha netán úgy mennének végig az utcán,hogy az ablakok előtt nem a Lady Gaga üvöltene a telefonjukon,hanem mondjuk egy B.F.M.V -e szám akkor lehet menőbbek lennének,mert annak a bandának a számai legalább mondanak valamit és igazán menőnek érezhetné,magát mert legalább ZENÉT hallgat! Mondom ezt azért mert a legtöbben a menőségre adnak...Persze aki ízég-vérig rocker az nem csak azért hallgatja,hogy lássák nah milyen menők vagyunk ,és mivel egy megyében lakunk,olvastam,hogy esztergom-nál laksz,akkor lehet én is rossz helyen lakom,mivel itt sincsenek rockerek,és én vagyok az egyetlen az osztályban ! Talán amiatt közösíttenek ki !
2012. aug. 27. 11:50
 19/28 Evilkiller ***** válasza:
100%
Itt miskolc környékén elég sok rocker van, de aki nem az, azok sem szoktak lenézni miatta! persze vannak néhányan, akik bunkók, de ritka! Többségében inkább azért bámulnak meg, mert (de jó a tatyója, vagy a bakancsa) meg hasonlók!
2012. aug. 27. 12:18
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

En spec imadom a rockot :) (meg a metalt)

Am enis ugyanezt erzem kb. Kimegyek Rammsteinos polomban es emberek arcan lehet latni mit gondolnak az emberrol XD

plazapics@k lenezoen bamulnak de azokat pont leszarom :D viszont volt mar olyan srac is aki elismeroen bologatott az tok jo volt :)

15/L

2012. aug. 30. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!