Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » (Metallica -Master of puppets,...

Marcell Horváth kérdése:

(Metallica -Master of puppets, Sub but true, Fade the black (solo része még nem annyira megy) fel soroltam párat amiket tanultam játszani gitáron . Szerintetek nehéz játszani ezeket, /meg tanulni?

Figyelt kérdés
Nincs tanárom ,Interneten szoktam tanulgatni.tiszátban vagyok hangokkal mit fogok le .meg tanultam kb 2 éve gitározom minden nap. Akusztikusal kezdtem,most már elektoromos gitárom van.ezt csak azért írtam le ,hogy tudjátok nem mondhatom magamról még el ,hogy tudok gitározni :) remélem még fejlődöm...

2012. aug. 22. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

a 'Sub but true' számát nem ismerem csak a Sad but true-t..

amúgy nálam is ez a felállás csak én még mielött váltottam elektromosra elkezdtem metallicázni (pl seek & destroy és persze szóló nélkül..).. én azt szeretem a Metallica tabokba hogy nem is nehezek künösebben de nagyon jól hangzik. Ha igazán nehéz témákat akarsz nézz körül a heavy és a power bandák között (és ha bejön a death azt is ajánlom)..a Metallica kb közepes szint..

2012. aug. 23. 09:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Master of Puppets az egyik legkönnyebb számuk :D, de amúgy persze ha már tényleg el tudod játszani teljes hosszában akkor nem rossz. :)
2012. aug. 23. 10:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsi el írtam de köszönöm ,hogy ki javítottál. Értem :) akkor nem olyan nehéznek számítanak :) tudnátok mondani címeket amik már elég nehéznek számítanak?
2012. aug. 23. 11:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja és most egy tanulgatom- All Nightmare Long ez azért már csöppet nehéz:D a csuklóm tényleg szenved tőle... tudom hozzá szokok majd csak most még nehéz... a Metallica az örök kedvencem lesz amíg élek... Death metal stílusban tudtok jó bandákat? csak,hogy tudjak válogatni :) Előre is köszi :)
2012. aug. 23. 11:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Tanulj már meg írni! :) Köszi!
2012. aug. 23. 13:47
 6/13 Öhö válasza:
Ha nehezebb számokat akarsz akkor próbálkozz Jimmi Hendrix számokkal, ha meg fejlődni akarsz akkor improvizálj nagyon sokat azzal elég szépen lehet fejlődni, meg tanulj meg hallás után játszani. 2év gitározás után nem hiszem hogy nehéz lesz de azzal is sokat fejlődsz ha nem tabról játszol.
2012. aug. 23. 20:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem amikor okoskodni akarnak emberek és nem segíteni szeretnének embereknek.... Nem hiszem sok hibát vétenék írásomban... Miért nem szarod le ,hogy írok? Mert én is le szarom ,ha csak okoskodni jössz ide!!
2012. aug. 23. 20:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Improvizálni szoktam:) szeretek is:) Populáris zenék alá vagy hasonló:) Jimi -től Hey Joe szám alá szoktam ... Köszönöm a tanácsokat! és én is remélem tudok még fejlődni ,de ha még sem akkor marad az eddigi tudásom:)
2012. aug. 23. 20:58
 9/13 anonim ***** válasza:
jó death metal bandák: Obituary, Possessed (bár ez inkább thrash, de a death metal alapját lefektették), Death, Electrocution, ős-Cannibal Corpse, Age Of Agony, Nunslaughter, Napalm Death(ez már grindcore, de nagyon jófajta), Cancer, Unleashed, Dismember, Entrails, Morgoth, nekem ezek jönnek be, bár én nem vagyok annyira otthon death metalban, és inkább az old school vonalon mozgok :)
2012. aug. 24. 23:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! meg fogom hallgatni őket:D!!
2012. aug. 25. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!