2/5 A kérdező kommentje:
Nem SP-s b*ziságokat.
2012. aug. 21. 22:34
3/5 anonim válasza:
Nem létezik ilyen szakma, hogy tiniénekes. A tiniénekes nem más, mint zenei producerekkel körülvett fiatal celeb. Ha hivatásos énekes szeretnél lenni a szó klasszikus értelmében, akkor nagyon sokat kell tanulnod zeneelméletet, klasszikus zenét. A tiniénekeshez legközelebb álló szakirány a média & kommunikáció. Hát sok sikert vele.
4/5 anonim válasza:
Tiniénekes Továbbképző Szakiskola, Főiskola és Egyetem. Győr, Hajnalfaszán utca 15., de siess, mert nemsokára lejár a jelentkezés! Keresd meg Sákirá énekes igazgatónőt.
5/5 anonim válasza:
figyi ez csak egy tipp: nincs semmi bajom az énekesekkel de szerintem keress magadnak egy kisebb bandát, alapíts zenekart ahol kiélheted ezt a hobbidat és keress valami normális állást és annak tanulj tovább mert a zenéből nemnagyon lehet megélni hacsak felnem kap a média (amire még nemjöttem rá hogy mitől is függ, hogy választják ki az aktuális sztárokat de tehetség alapján biztos nem) aminek az esélye kb 1 a 100hoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!