Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan fejlesszem a relatív...

Hogyan fejlesszem a relatív hallásomat (gitározom)?

Figyelt kérdés
Pl hogy megtanuljak hallás után játszani, illetve szoktam fejben összeilleszteni zenét, de azt nem tudom lejátszani ugyanazokban a fekvésekben ahogy fejben hallom :S
2012. aug. 21. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
próbálj imprózni, tanulj meg skálázgatni, próbálj meg tab szerint számokat tanulni úgy hogy folyamat hallgatod a számot és nézed a tabon hogy mit pengetnek. Igazából a leghatékonyabb módja, ha gitározol, minél többet gyakorolsz minél többet hallod a hangszered annál jobban találod el a hangokat
2012. aug. 21. 19:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az idő töltéssel nincs is gond :D napi több órát szoktam gyakorolni :P Skálákat meg tudok néhányat (alap pentaton skálát, bluez skálákat, meg 1 kínai skálát). Imprózni meg most akarok elkezdeni komolyabban, de van már néhány imprózott szólóm amik nem lettek olyan rosszak.
2012. aug. 21. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Mutass egyet képpel. Kiváncsi vagyok.
2012. aug. 22. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Miről mutassak képet? :D Skálákról? [link]

Szolgáld ki magad :D

2012. aug. 22. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm, ez az oldal nagyon hasznos, eddig nem is tudtam a létezéséről. Szinte minden benne van ami kell.
2012. aug. 23. 07:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaja, én is nagyon szeretem, de nem sokan ismerik, zenész ismerőseim közül senki sem pedig, mondjuk én is totál véletlen találtam de nagyon jó kis oldal :P
2012. aug. 31. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!