Ki ismeri a Korpiklaani nevű rock zenekart? Vélemény? és a következőkről: Destruction, Marduk, Bob Catley, Motörhead, Yngwie Malmsteen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 13:46
1/4 Evilkiller válasza:
A korpiklaani remek zenét játszik, nagyon szeretem őket! :)
Hasonló még a Finntroll, Alestorm, Eluveitie, Elvenking, Amorphis, na meg a Dalriada!
A többit nem ismerem!
2/4 anonim válasza:
Én is szeretem a Korpiklaanit, nagyon jó számaik vannak. Amit felsoroltál, azok közül a Motörhead néhány számát hallottam, de az nekem speciel nem annyira jött be. A többiről még nem hallottam.
3/4 anonim válasza:
Korpiklaani: atom zenekar.
Destruction = szintén király.
Marduk = nem vagyok oda a black metalért. Van egy pár banda, amelyet szívesen hallgatok, de összességében nem szeretem.
Bob Catley = nem ismerem.
Motörhead = atom. Talán a legjobb heavy metal zenekar.
Yngwie Malmsteen = az igazat megvallva még semmit nem hallottam tőle.
4/4 anonim válasza:
Na jó, helyesbítés: Yngwie Malmsteen is király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!