Pontosan mit is jelent a stay (sic), s miért írják ki annyiszor?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a stay a maradj, a is, pedig a stay in contect, s azt is, hogy van egy ilyen számuk, de pontosan miért s írják ki olyan sokszor a magotok?2012. aug. 20. 12:31
1/8 LeftBehind válasza:
Stay (sic)! - Maradj őrült!
Sick - jelentése kb elmebeteg,őrült,ezt módosították a Slipknot (sic) című száma után.
2/8 LeftBehind válasza:
Ja és az maggot,de ha magyarosan akarod használni,akkor "féreg".
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
(Ismerem a maggot jelentését, de angolul jobb szeretem)
2012. aug. 21. 08:32
4/8 anonim válasza:
Nem... a (sic) és a sick az teljesen különböző szó.
A (sic) itt azt jelenti, hogy "maradj ugyanolyan". Tehát a stay (sic) maggots olyasmit jelent, hogy "maradjatok ugyanolyan férgek" (mondjuk én is jobban szeretem maggotnak írni).
5/8 anonim válasza:
Legalábbis én így tudom... Fent vagyok egy külföldi oldalon, ahol vannak "haverjaim", akik szeretik a Slipknotot, és mindig úgy írják, hogy stay (sic) maggot(s).
6/8 LeftBehind válasza:
Hát én még nem láttam egy szótárban sem olyan szót,hogy (sic).
8/8 LeftBehind válasza:
B@szod....hát,minden nap tanul az ember XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!