Ki ma a legjobb?
Kedves kérdező!
Tudod ízlések és pofonok eltérőek lehetnek...
Személy szerint nekem Kalapács József és a Kalapács zenekar.
Wisdom
Bár ha olyat akarsz amiben magyarul énekelnek: Hunnia
Ákos a egyik legsikeresebb, és az EGYIK legjobb énekes. Talán. (Már) nem vagyok rajongó, de tényleg nem kispályás. Ő írja a szövegeit, a zenék egy részét, a koncertek lebonyolításának 90%-át is saját kézben tartja, a klipjeit is ő rendezi (nem is olyan rosszul)... Szóval szép teljesítmény.
Mondjuk az én magyar kedvencem a Quimby, bár a régi stílusuk jobban bejött. A szövegeik ultrabrutál jók, zeneileg is nagyon odateszik magukat, Kiss Tibinek és Liviusnak nagyon jó hangja van.
elöttem szólónak..
ákos az egyik legsikeresebb... SZERINTED... részt lehagytad mer attol hogy te így gondolod más lehet nem
Nagyon köszi minden kedves válaszolónak!
1. válaszoló! :
Igazad van! Ízlések és pofonok... Arra voltam kíváncsi, hogy ma kinek mi jön be és, hogy ki kapja a legtöbb szavazatot. Úgy látom Ákos a favourite ...( már akinek, nem mindenkinek)
Szóval kössz mindent! :)
nekem énekes : Rudán Joe és Kalapács József
együttes pedig: Tankcsapda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!