Rock zenéhez melyik Sennheiser fülhallgató a legjobb 3000 Ft környékén?
Bocs, hogy nem egészen a kérdésre válaszolok, de sztem rockot egyáltalán nem jó fülessel hallgatni, mert nem érzet a testeden a zenét! Buszon, villamoson meg tök mindegy!
Hogy azért mondjak valami hasznosat is, úgy hallottam Sennheiser-ből az olcsóbbak elég gagyik, csak a felső árkategóriát célozták meg inkább, azok nagyon jók!
Ha megyek valahova, és út közben hallgatom a zenét, én is fülessel hallgatom, nem fogok mindenhova hangfalat magammal cipelni! :D De ahhoz sztem tök mindegy, milyen fülese van (persze azért egy bizonyos határ fölött)!
Otthon viszont sokkal jobb hangfallal, és most ne abból indulj ki, hogy a youtube-ról leszedett fos minőségen javít kicsit a füles, mert szűr egy keveset a zajokon, hanem hogy hangfallal érzed, ahogy lüktet a tested! Többet ér, mint bármilyen füles!
ui.: Ha már a minőség a fontos, és ahhoz keresel fülest, vagy hangfalat, legyen a zene is olyan, ne youtube-ról szedegess!
1.: Ha ne adj isten, arra vetemednék, hogy valamikor audio cd-t veszek, azt már nem mp3-ba konvertálnám, hanem flac-be!
2.: Amit egyszer már átkonvertáltak veszteséges tömörítéssel, abból hiába csinálsz 10 megás mp3-at, a hiányzó részletek nem kerülnek vissza bele!
A youtube-ra feltöltött videók nagy része, pedig csúnyán veszteséges tömörítéssel került fel! Nagyon ritka, ami nem!
Ha nagyon számít a minőség, torrentről meg lehet szerezni a zenéket, akár flac-ben, az teljesen veszteségmentes, akár iso-ban a tömörítetlen audio cd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!