Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » ÁKOS-TIPIKUS SZTEREÓ Mivel a...

Gabor Gablini kérdése:

ÁKOS-TIPIKUS SZTEREÓ Mivel a youtuben levo hozzaszolasomat az AkoxVid (feltolto/gondolatrendorseg) "demokratikus modon" torolte (es egy masik regem altal irtat is), gondoltam ide irok. Miert nezezik ezt zenenek manapsag?

Figyelt kérdés

#Ákos #TIPIKUS SZTEREÓ
2012. aug. 14. 23:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hat persze! Azert nem tudok valaszolni a nekem szant kommentekre, mert nem az AkoxVid torli? Akkor miert irja ki, hogy nem enged valaszolni, mert a tulajdonos letiltotta nalam a valaszadasi lehetosegeket?????????? Mese habbal:)
2012. aug. 17. 00:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg letiltottak:S De amúgy akartam írni, csak már késő volt, de most is az van, sőt már korán, hogy szólásszabadságról nincs szó abban a dalban. Valaki csinált egy klipelemzést, http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3263920-hogy..

itt van. Szerintem elég jól leírja. Am akkor regizz szerintem újra, vagy így magának az Akoxvidnek. Nem értem én ezt a dolgot:s Mert a negatív vélemény is vélemény, hogyha szépen van megfogalmazva, akkor meg nem értem, miért ne maradhatna. De azért még mindig Ákos az egyik legjobb:-)

Hallgasd és nézd meg mégegyszer: http://www.youtube.com/watch?v=tAqSTIyDQiw :D

:):) <3

2012. aug. 17. 00:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja amúgy az a szivecske az nem az Akoxvidnek akar szólni:-) Kivételesen:) Csak akartam eredetileg írni, hogy have a nice day! / Legyen szép napod, de helyette egy szivecskét kaptál:-)
2012. aug. 17. 00:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Egyebkent mar nem puffogok miatta. A temat lezartnak tekintem. Ha nem tetszik nekik amit irtam, legyen az o problemajuk.:) Tolem torolhetik a Mari neni feneket is:):):)
2012. aug. 17. 12:25
 15/19 anonim ***** válasza:
:D
2012. aug. 17. 13:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Ákost nagyon szeretem, de ez a szám tényleg sz@r lett. Nem csak én gondolom így, elég sok "nem tetszik" van a youtubon a szám mellett.

Lehet, hogy én vagyok túl "egyszerű" hozzá, de nekem az üzenete is zavaros egy kicsit, de ez még nem is lenne gond. Számomra leginkább az erőltetett rímek irritálóak. Meg most valahogy zeneileg sem az igazi... Nagyon akar, de nekem mégsem üt.

2012. okt. 10. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:

"egyszer töröl a rendszer"?? Kérlek kedves kérdező, Ákos (főképp) korábbi dalai pont az ilyen "rendszer" ellen szólnak, nem hinném h ő maga is tagja lenne egy ilyennek :D

Am a Tipikus sztereó valóban megosztó sikert aratott, én speciel naponta hallgatom.

2014. jan. 15. 00:51
 18/19 anonim ***** válasza:
előző voltam, bocsánat a pontatlan idézésedért, de a lényeg érthető szerintem :)
2014. jan. 15. 00:52
 19/19 Schliesser ***** válasza:
Darkforce meg idegenszívű? Úristen ezért neked sem szabadott volna lemásznod a fáról, hogy ilyeneket írj! Bár tény hogy ez benne a top5 gagyi száma között! Ja és ha te tudsz jobbat rajta! No nem zenére gondoltam, a fikázást is lehet stílusosan művelni! A gagyi, szar az nem vélemény barátom!
2017. jan. 3. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!