ÁKOS-TIPIKUS SZTEREÓ Mivel a youtuben levo hozzaszolasomat az AkoxVid (feltolto/gondolatrendorseg) "demokratikus modon" torolte (es egy masik regem altal irtat is), gondoltam ide irok. Miert nezezik ezt zenenek manapsag?
1-es vagyok megint:D
Meg gondolom, szakmailag ott van:-)
De ha Neked nem tetszik, az nem baj:)
Amúgy ha durva stílusban is írod, szerintem akkor törlik a megjegyzésedet, de én nem tudom
Szerintem, ha csak ilyen stílusban írod, hogy pl. "Nekem nem tetszik." attól még nem törlik.
Meg annyit tennek hozza, hogy pont o beszel ebbem a videoban szolasszabadsagrol, kozben meg szepen torolnek:):):) Egyebkent nem bantom nagyon, mert meg mindig jobb valamivel mint az atlag csolatasu.
Szanalmas!
Helló!
Nagyon egyszerű a válaszom: Azért nevezik ezt zenének, mert az. Ákos minden stílusban képes minőségit és maradandót alkotni, amivel nyomot hagy - kiben ilyet, kiben olyat.
Függetlenül attól, hogy melyik oldalon áll, nagyon jók a meglátásai dolgokról és mindig jól megmondja a frankót. Sokan irigylik őt azért, amit elért és támadják, ahol érik (nem rád célzok ezzel).
A hozzászólásodat pedig szerintem is csak akkor törlik, ha durva stílusban írod meg.
Üdv.
5 Probalj irni a totalcarba, hogy toroljek a cimet mert csunyan beszelnek!:)
"Mi az, nem fogtál még faszt?"
Ugye ez siman rendben! Ha en irok valamit ami nem tetszik a sunnyogo hatalomnak azt torilk egyes helyekrol....
Ok irhatnak barmit. Ez am a csucs demokracia. Felesleges mondanom, hogy a totalcart kik szerkesztik, milyen kapcsolati szalakkal uzemel a tarsasag, es mennyire Nem magyar erzelmuek a dolgoznak a szerkesztosegben. Persze vannak jo cikkeik nekik is, es elismerem, hogy informativ oldalt hoztak ossze, csak azert nem art tudni, hogy egy kicsit megvezetik a nepet jo par helyen.
A youtube-on úgy van, hogy ha sokan leszavaznak egy hozzászólást, akkor az spamnek minősül és először csak nem látszik, ha meg még többet kap, skkor eltűnik. Elég sok negatív hozzászólás volt a videó alatt, nem hiszem, hogy bárki is vette volna a fáradtságot és egyenként törölgette volna ki őket.
Megjegyzem az a dal nekem nagy csalódás, mert én rajongó vagyok és ez baromi rosszul sikerült. A dalszöveg lerágott csont, a zene meg 80-as évekbeli szintipop. A videó tetszik, de az állatmintás cipő röhej.
Remeljuk a kovetkezo jobban sikerul. A tulajdonos letiltotta a valaszolasi lehetosegeimet a hozzaszoloknak.
Amugy a masik regelt emeberemet szinten pillanatok alatt likvidaltak:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!