Egy One Direction koncert mennyibe kerülne, első sorba?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 17:35
11/18 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a sima jegy 100 euró, a VIP meg 150 euró vagy 30 és 45 ezer Ft. Ezt valaki írta a gyk-n aki megnézte, hogy ennyi lesz M.o-on a jegy a koncertre.
12/18 ejjike válasza:
45-50 font között mozog az ár, helytől függően, biztos, hogy nem kerül többe, mert annyira még nem legendák, hogy több pénzt legyen pofájuk elkérni érte...
13/18 anonim válasza:
a VIP jegy 60.000 körül lesz, a sima pedig 45.000
14/18 anonim válasza:
nem magyarországon, hanem máshol megnéztem, az elméletileg hivatalos oldalon, ott 120-340 euró között volt. de lehet ezek az ilyen vip, óriáskoncertek
15/18 anonim válasza:
aszt hiszem a vip.40.000-nél több
16/18 anonim válasza:
ismerősöm volt koncerten és a jegy 40000ft volt! ez nem a legelső sor, de már innen jól látod a fiukat! :)
17/18 anonim válasza:
a sima jegy is 110-150 euro, első sorba egy egész vagyon
18/18 anonim válasza:
Nem olcsó mulatság, van ahol 80-90 ezer csak egy jegy. És ha úgy vesszük, aki innen megy külföldre koncertre annak még ott az utazás meg ilyesmi. Szóval drága, jól meg kell gondolni, vagy csak pénzes szülők gyermekének lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!