Hány évesen volt az első koncertetek nemet is pls és hogy milyen koncert volt!?
Figyelt kérdés
Én szeretnék menni Rammstein koncertre de nem hinném hogy elengednek!:( 13/F2011. júl. 9. 05:14
1/10 A kérdező kommentje:
14
2011. júl. 9. 05:17
3/10 anonim válasza:
Lány vagyok. ha azt vesszük, hogy szülő nélkül, akkor 14. valami helyi rockkoncert. nagyobbra 15 évesen mentem Bp-re. de szerintem 13 éves vagy, még ezerszer láthatod őket.. persze gondolom nem győzlek meg ezzel :) ha lenne valami idősebb, megbízható ismerősöd, akkor vele elengedhetnének.
4/10 anonim válasza:
Ilyen helyi koncertekre 14,de az első igazi koncertem 18 évesen Adam Lambert volt. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Vágom én csak nemhiszem hogy minden évben jönnek ide lehet ez volt az utsó ki tudja de azért köszi mindenkinek! :D \m/
2011. júl. 9. 17:15
6/10 anonim válasza:
14 évesen Quimby koncert, ami kisebb volt, 14 évesen Guns N' Roses, ami már nem volt kicsi :D De szerintem várj még egy kicsit vele, sokkal jobb lesz a koncert számodra majd 1-2 év múlva. Jönnek még ide :)
7/10 anonim válasza:
13 éves koromban, 2003. szeptember 23.-án Debrecenben a Malompark megnyitásának alkalmával rendezett szabadtéri Lord koncert volt az első koncertem, ami azóta is felejthetetlen emlék számomra :)
8/10 anonim válasza:
13, ganxsta zolee koncert, és állati volt!
13/l
10/10 Kill The Sexplayer válasza:
Az első nagyobb 14 évesen volt, Tankcsapda koncert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!