Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is fura lányként...

Szerintetek is fura lányként Borgore-t hallgatni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm és én is bírjuk Borgore zenéjét, és egyszer egy haverom azt mondta, ez elég fura, mert ugye a szövegek nem épp feminista írások.

Szerintetek?

2012. aug. 13. 00:32
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem fura de én fiú vagyok és utálom ha egy lány ilyen szar zenéket hallgat. Egy lány legyen lány és kecses és adjon magára. A zene ne legyen kuka, hanem legyen minősége.

Nem komolyzenére gondolok mert az sem jó de mondjuk egy The Fray vagy valami szép számokat játszó előadó...na az jó! :)

Ez a szar Borgore ...úristen. Szigeten is voltam a kocnertjén tiszta szar volt :D

2012. aug. 13. 01:45
 2/8 mrplaythegame ***** válasza:

nem fura, de kajak ez a legjobb száma:

http://www.youtube.com/watch?v=-BLEKahY5aY

2012. aug. 13. 03:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Hallgathatna mondjuk tüctücc helyett zenét is. :-)
2012. aug. 13. 10:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem ő a kedvencem, de szerintem jó, táncolható a zenéje, termel adrenalint:) Többnyire nem elektronikus zenéket szeretek egyébként, Artic Monkeys, Fun., Lacrosse, Manchester Orchestra, szóval inkább az indie műfaj áll közel hozzám.
2012. aug. 13. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
so hardcore
2012. aug. 14. 00:16
 6/8 publicnoise válasza:

nem fura egyáltalán még az anyukám is szereti borgore-t :)

(45 évesen is)

2012. aug. 18. 17:20
 7/8 Drogster válasza:

Hát Borgore nem épp a lágy dallamairól híres, vasgyomor kell hozzá, de néha kifejezetten jó hallgatni tőle egy kis agytépést.

Az hogy lányként ilyeneket is hallgattok, engem kissé meglep, de nem tartom elítélendőnek.

2012. aug. 19. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:

mintha a zenei ízlés függne valakinek a nemétől

komolyan egyre nevetségesebbek vagytok

imádom Borgore-t:D holnap koncert Barba Negrában

igen lány vagyok

2014. nov. 20. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!