Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dean ML XM gitárról vélemények?

Dean ML XM gitárról vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

erről lenne szó. Megbízható? Jó hangja van? Mennyire tartja a hangolást? minden egyéb kis információért, tudnivalóért hálás lennék.

2012. aug. 11. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:

120 vásárlói visszajelzése van és majdnem 4.4 pontos értékelése.

Egy másik helyen 22 értékelésből 4.5

A harmadikon tizes skálán 8.4.

Nagyon rossz nem lehet ez alapján, bár látni néhány nagyon lehúzó véleményt is, ez arra utalhat, hogy a gyártás nem egyenletes minőségű. Tehát jó eséllyel rendben van, de kifoghatsz egy gyengébb példányt is.

Konkrétabbat sajnos nem tudok, nem próbáltam még.

2012. aug. 11. 21:25
 2/6 anonim válasza:
Én már játszottam az egyik barátomnál Dean ML XM gitáron és nekem nem jött be annyira olyan fura hangja és nem vagyok kezdő.
2012. aug. 24. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Sokat segítene, ha elmondanád, hogy milyen cuccal játszottál rajta (erősítő, effekt), milyen zenét, milyen beállításokkal és miért volt fura a hangja.

Mert azzal, hogy "fura", nem segítesz sokat :)

2012. aug. 24. 19:04
 4/6 anonim válasza:
Erősítővel mindennel amikor játszok rajta nekem nem volt szímpatikus a hangja pedig be is hangoltam. Meg nekem a formája se tetszik szerintem próbáld meg a Cort-110-BKS elektromos gitárt azt könnyű lehet kezelni nekem most olyan van.Nem tudom ha van az egyik barátodnak vagy ismerősödnek olyan gitárja elötte mindig próbáld ki majd utána vedd meg én is azt csináltam és szerintem nem rossz.
2012. aug. 25. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez megint semmi konkrétumot nem mondott el a kérdéses gitárról...
2012. aug. 25. 17:16
 6/6 anonim válasza:

Igen ,igaza van az elottem szolonak.

nem kene feleslegesen velemenyezni...ha valami nem tetszik rajta mint az alak ..akkor az egyeni izles ,nem kene erolteteni.

egyebkent a youtube -on eleg jo videok vannak;

pl ez :

https://www.youtube.com/watch?v=j7JcwFyNyys

meg a tobbi,

2016. szept. 3. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!