Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kezdjek bele az éneklésbe?

Hogyan kezdjek bele az éneklésbe?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy elég jó a hangom, csak nemtudom, hogy hogyan kezdjek bele, mik kellenek hozzá, na és persze mi mennyibe kerülne hozzá?

2012. aug. 11. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj énektanárhoz és Ő megmondja mi a teendő.:)
2012. aug. 11. 21:07
 2/2 Life Energy D válasza:
Figyelj ének tanárhoz ne menj ha nem akarsz pénzt költeni!Nem szükséges,ha te tudod hogy jó a hangod akkor csak egyszerüen menny el 1.-nek az ének iskolájába aztán ha nagyobb leszel az x-faktor-ba és kész.Ha nagyon akarod ugyi sikerül.Csak vedd rá a szüleidet.Már énis voltam az ének iskolájában sőtt énekeltem is ott nagon szép.És nem szidtak hogy rossz a hangom csak dicsértek.Egy gyerektől elvárható rossz hang,meg jó hang is.Szerntem inkább kezd ott ahol én:napi kb.:4-5óra éneklés! :)
2014. jan. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!