Milyen gitárral kezdjek?
Akusztikus? elektroakusztikus? elektromos?
Új? Használt?
Fém húros? Nylon húros?
Most kezdenék egyáltalán zenetanulásba, teljesen hülye vagyok hozzá, és sok pénzem sincs, tippeket szívesen várok :)
14/f
Squier Bullet Strat HSS gityó.
Hozzá egy Roland Micro Cube modellező kombó, ami - az első válaszolót megcáfolva - csak 2 wattos, viszont nagyon durván szól, és szobában fél hangerőnél feljebb sem fogod tudni tenni. Teljesen tiszta, akusztikus hangzástól a legkeményebb zúzós metálig, mindenre jó, sok-sok effekttel.
Utánanéztem neked, a Hangszerdiszkontnál 61.000 Ft lenne így, plussz egy kábel 2-3 ezer, meg egy pengető 150 Ft-ért, aztán RÁKENRÓL.
Ha sokallod, inkább gyűjtögess, mert ez alatt nem kapsz jó minőséget. Megoldás lehet még a használt hangszer és erősítő vásárlása, nézz körül a GitárShop.hu-n, vagy a Hangmester.hu-n!
Alkudhatsz is akár belőle szerintem, és hogyha úgy alakul, hogy komolyabban foglalkozok a zenéléssel akkor is jó lesz.
# 6/7
nekem is ilyen gitárom van.. és én 19 ezerér vettem egy hangszerboltba.. használtan persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!