1/9 anonim válasza:
Lil Wayne ft. Bruno mars - Mirror
Don Omar - Danza Kuduro
Ezeket akárhányszor meghallgatom :D
2/9 mrplaythegame válasza:
örök nyár feeling :
K'NAAN - Take A Minute
3/9 anonim válasza:
Korn-Evolution,Falling Away From meg úgy kb. az összes számuk.:D
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Neon Trees: everybody talk, teenage sound, animal
Bruno Mars: grenade, marry you, just the way you are, billioner
7/9 anonim válasza:
Pár előadótól (szinte) mindent: 30Y, The Beatles, Thenewno2, Janis Joplin, Jimi Hendrix. Ha csak néhány dalban gondolkodok, akkor Vad Fruttik - Nekem senkim sincsen és Lehetek én is, Eric Clapton - Change the World, Paul McCartney - Here Today, John Lennon - Watching the Wheels, Ringo Starr - No no song, Smokie - Living Next Door To Alice, Kispál és a Borz - Van-e nálatok alkohol, Csillag vagy fecske és Ha az életben, Ocho Macho - Jó nekem, El mundo Fantastico, Kiss - I Was Made For Loving You ÉS EZ A MASHUP: http://www.youtube.com/watch?v=OL1wX6kpx6g :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!