Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt vegyek?

Milyen elektromos gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnék venni egy elektromos gitárt.Balkezes vagyok rockot ,metált játszanék.Újónnan, közepes árba közepesen jót szeretnék venni mivel még csak most kezdem a gitározást.

2012. aug. 9. 23:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Vagy hirtelen ennyi lett a balkezes kezdő gitáros, vagy harmadszor kérdezed ugyanazt, kicsit más formában...

MI nálad a közepes ár?

2012. aug. 10. 05:50
 2/11 A kérdező kommentje:
50 ezer
2012. aug. 10. 09:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Az 50 ezer inkább alsó árkategória. A közép 100 ezer fölött van, de nem is ez a fontos.

Ennyi pénzért valamit nagyon olcsó, ekvésbé megbízható gitárt tudsz csak beszerezni, ráadásul, gondolom, erősítőd sincs.

Esetleg ezt: [link]

És valami olcsó erősítőt.

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ennyi pénzért senki nem fog nyugodt szívvel gitárt ajánlani neked, mert amit megveszel "biztos nem jó", de persze kezdetnek jó lehet.

2012. aug. 10. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

Epi/Cort

2012. aug. 10. 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Na nehogy már egy 25 ezres Tenson-t ajánlj neki, ha 50.000 van rá.. Azzal aztán semmire nem megy. Inkább a Cort..
2012. aug. 10. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:
2012. aug. 10. 13:51
 7/11 A kérdező kommentje:
és a cort jól is szól?
2012. aug. 10. 15:30
 8/11 anonim ***** válasza:

"Na nehogy már egy 25 ezres Tenson-t ajánlj neki, ha 50.000 van rá.. "

- És majd magában pengeti, ha nincs hozzá erősítője? Leírtam, miért 25 ezerért ajánlottam neki.

2012. aug. 10. 16:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Az árához képest a Cort általában jó hangszert készít.

De a "jól szól" nyilván mást jelent egy profi meg egy kezdő számára. A lehetőségeidhez képest valószínűleg jól fog szólni. Ebben az árkategóriában csodát ne várj, de használható lesz.

2012. aug. 10. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:
8., én értem, de ez akkor sem nyerő kompromisszum. Inkább vegyen egy normális gitárt, és gyűjtsön még erősítőre, esetleg a használt hangszerek között is érdemes szétnézni, amennyiben van hozzáértő ismerős.
2012. aug. 10. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!