Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék zongorázni tanulni!...

Szeretnék zongorázni tanulni! Neten hol hol hírdetnek zongoratanfolyamot? És körülbelül mennyi? 20/L

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
google a barátod.
2009. júl. 22. 17:49
 2/10 A kérdező kommentje:
google nem a barátom:s sajnos ló*aszt se mutatott:D ezért kértem a Ti segítségeteket
2009. júl. 22. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
ahhoz h zongorázni tanulj előbb szolfézsre /remélem jól írtam/ kell járnod! így keress rá a neten. ha nincs semmi akkor célszerű zeneiskolák után kutatni, ott tudnak biztosan segíteni, tanárt ajánlanak aki külön foglalkozik veled v csoportba raknak... /bár az elég ritka/ és árat is mond meg mindent.
2009. júl. 23. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:

elso vagyok.a szolfezst(igen,jol irtad) azt egyhuzamban tanuljak a hangszerrel.Legalabb is amikor en hegedulni kezdtem akkor ugy volt.es ha beirod a googleba hogy zongora oktatas akkor a masodik talalaton mar van elerhetoseg meg cim is.DE! a google a baratod.(de hulyekkel tenyleg nem baratkozik) [link]

[link]

Nesze...

2009. júl. 23. 21:29
 5/10 A kérdező kommentje:
kedves 1. és utolsó!azért nehogymár lehülyézz.szerinted minek van ez az oldal?neharagudj,de inkább ne is tegyél szivességet,elmész te tudod hova...
2009. júl. 24. 07:47
 6/10 anonim ***** válasza:
elso vagyok.....Szivesen!
2009. júl. 24. 13:42
 7/10 anonim válasza:
Ha olcsóbban szeretnéd megúszni, akkor állami zeneiskolába menj! Bár egy magántanár talán jobban odafigyel, de jóval drágább is. A zeneiskolákban van felvételi, és nyilván az sem mindegy, hogy hány éves vagy, mert valószínűleg korhatár megkötés is van sok helyen. Én annak idején 10 évesen felvételiztem zongorázni, akkor a felvételin énekeltettek, ritmust tapsoltattak, mindössze azt nézték meg, muzikális vagyok-e a tanuláshoz. Nem tudom, manapság ez hogyan működik.
2009. júl. 27. 11:36
 8/10 anonim válasza:
2009. júl. 27. 11:39
 9/10 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ezt 8 éve korban szokták elkezdeni. :S

[link]

2009. júl. 27. 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:
mondjuk én csak hobbi szinten szeretnék zongorázni...csak így itthon :s azért köszi a válaszokat!
2009. júl. 28. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!