Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen Hip hop-os rapperes...

Milyen Hip hop-os rapperes előadókat ismertek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a hip hoppos rapperes dalok olyan amire jókat lehet táncolni, de sajnos nem nagyon ismerek ilyen előadókat/számokat. Légyszi írjatok ilyeneket!!! 17/L

2012. aug. 7. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
fuhh..., Most soroljam? xD Sok van.Majd a többiek, más kommentelők leírják, linkelgetnek. :)
2012. aug. 7. 21:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen sorold a legjobbakat!!! 10-20 kedvencet pls!!!
2012. aug. 7. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Dr. Dre

Eminem

(The) Game

Snoop Dogg

Ice Cube

Xzibit

DMX

Nas

Jay-z

T.I.

Coolio

Lloyd Banks

50 Cent

Busta Rhymes

2pac

Eazy-e

Biggie Smalls

Azt, hogy táncolni tudsz-e ezekre az már más kérdés :D

2012. aug. 9. 13:02
 4/5 anonim válasza:
Ha magyarra gondoltál akk DSP , NKS , Hősök , Vészk'járat , Funktasztikus, Barbár fivérek , Tkyd , Punnany massif , Siska , Animal Cannibals :D nemhiszem hogy lehet rap/hip-hop ra táncolni max ugrálni vagy nemtom én ezeket szeretem :D
2012. aug. 16. 11:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon is lehet rá táncolni és tudok is vagyis a jókra köszi a válaszokat de nem magyarra gondoltam azokat nem szeretem de az én hibám nem írtam oda h magyar kell e vagy sem
2012. aug. 24. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!