Írnátok minőségi Trance előadókat, amik nem tipikus divatzenét képviselnek, hanem a stílus egyediségét?
Mostaniak előnyben, de elég fura irányban változott meg a stílus.
Írok azért pár példát milyen típusokra gondolok ezeken kívül:
Avicii, Ron Van Den Beuken, Mario Lopez, Paul Van Dyk, Cosmic Gate, Dabruck & Klein, Megara Vs. DJ Lee...
Osszátok légyszíves facebookon és/vagy iwien vagy akárhol!
Gyűjtsük össze a LEGJOBBAKAT!!!
Akiket szeretek és szép trancet csinálnak szerintem: Above and Beyond, Andrew Bayer (érdekesek a zenéi), ATB (nem az a tipikus trance, de ő még mindig minőségi munkát ad ki a kezei közül), Dash Berlin, BT (ő sem teljesen csak trance, de a zenéi nagyon össze vannak rakva! These Hopeful Machines albuma tökéletes!), Chicane (ő is keveri a dolgokat, nem tiszta trance), Dennis Sheperd, DNS Project, Duderstadt, Eco (na ő is elég egyedi, és ő tényleg trance), Gareth Emery pár száma, Moonbeam (trance-techno keverék), Solarstone, Tom Cloud (igazi trance), Tritonal, tyDi, Marcus Schössow albuma.
De ha érdekel, holnap-holnaputánra összedobom a youtube chanelem, és akkor adok linket, ott bele tudsz hallgatni sok számba.
Shogun, Andrew Rayel, Photographer , James Dymond.. ők nagyrészt Armin van Buuren fiatal felfedezettjei, a mestertől tanultak :))
Matt Bukovski lengyel producer, még nem túl ismert,de szerintem fantasztikus trackjei vannak,és folyamatosan jelennek meg az új számai,én sokat jósolok neki
Ferry Corsten,Dash Berlin, W&W pedig már a profik ..:)
Ha igényes előadókat keresel erdemes hallgatni az ASOT-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!