Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Marshall MG30Cfx vagy Ibanez...

Marshall MG30Cfx vagy Ibanez MIMx30 gitárkombó?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni, leginkább tapasztalt gitárosokét, vagy akik értenek az ilyen kombós, gitárerősítős cuccokhoz, szóval adott ez a két gitár kombó, de sajnos nem tudok választani köztünk, effektekben az Ibanez lazán odaveri a Marashallt, viszont azt mondják, hogy a Marshall megbízhatóbb és szebb a hangja is, ti melyiket választanátok?
2012. aug. 5. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha most kezded szerintem az ibanez jobb a dobgép miatt. Sokkal jobban fejlődsz ritmussal,tapasztalat. Viszont ezt simán tudod csinálni számítógéppel is,azon kívül meg kb ugyanott vannak szerintem. Marshallnak van 4 analog csatornája amiket biztos sokkal többet fogsz használni mint a digitális izéket. Én ár alapján választanék,vagy kipróba alapján. Egyébként amikor kezdtem a gitározást,csöves marshallra gyűjtöttem,mert hogy az az utánozhatatlan marshall hang és blablabla. Azóta is a régi kis 50es márkátlan erősítőcském van néhány effekttel,amit szinte nem is használok,mert bőven elég a beépített overdrive channel. Marshallnak sokkal jobb od-ja lesz mint az enyémnek,hidd el meg fogja tenni,nem kell a sok hülye effekt,azok nélkül is el lehet játszani bármit.
2012. aug. 5. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen nem rég kezdtem, eddig gépen toltam FL Studio meg ilyesmi, már kicsit meguntam.

Amúgy ez eléggé meggyőzött, szerintem akkor a Marshall lesz, na meg effektekre van pedál is. köszi.

2012. aug. 6. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!