Szerintetek mennyit ér egy alig használt Ibanez MIMX30 gitárkombó?
Van egy Ibanez MIMX30 gitárkombóm. Körülbelül fél éve vettem, de alig használtam, ezért kifogástalan állapotban van. Az ára 60.000 Ft volt. Ez egy olyan kombó, hogy beépített effektek vannak benne, plusz dobgép, több hangszín, stb...egyszóval egy különlegesség. 30W-os, de amikor először hallottam szólni azt hittem, megvan vagy 50-es!!! Nagyon cool cucc, és nem is szívesen válok meg tőle, de sajnos így alakult (pénzügyi gondok a továbbtanulás és egyéb okok miatt), és eladnám. Még van rá garancia ez év december 31-ig, plusz ha valakinek nagyon magas az ár, akkor lehet alkudni. És adok ajándékba egy kis váltópedált, igaz nem a legjobb fajta, de teszi a dolgát. (Ajándék lónak ne nézd a fogát! :P) 55.000 Ft-ért tettem ki egy oldalra. Szerintetek megér ennyit? Mit gondoltok??
Köszi! :))
A fellegekben jársz, azt hiszem..
na zsír :P :D fél év alatt 15 ezer árzuhanás xD
szerinted mennyiért lehetne eladni? 40 ezer??
Ez nem árzuhanás, vagyis nem abban az értelemben. Egész egyszerűen a Hangszerdiszkontnak van az a jó szokása, hogy egy időre bizonyos termékeket jelentősen leakcióz, én is így jutottam hozzá tőlük a gitáromhoz. Néhány hét múlva ismét 60.000 lesz az ára.
Szerintem 40-ért hirdesd meg, de szépen, hogy figyelemfelkeltő legyen, és lássák, hogy szép állapotban van. Aztán ha nincs érdeklődő, akkor majd mehetsz lejjebb, de első körben az alá ne vidd szerintem, mert elég kótyavetye ár.
Az a baj, hogy az emberek - ha ilyen minimális árkülönbség van - inkább az újat választják, érthető okból. Ráadásul ingyen kiszállítják, és a garancia is több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!