Paramore VS linkin park?
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 19:18
11/16 anonim válasza:
Mind a két együttest ismerem, de a Paramore nagy kedvenc, Jók a számaik (fences nagy kedvenc) A szövegek is jók, Linkin Park meg olyan nem tudom, annyira nme kedvenc.. de azért ők is nagyon jóóók :D (mondjuk most pont az ő számukat hallgatom :'D)
14/16 anonim válasza:
A lp álltalában többen követik de én a paramoret nagyon nagyon imádom nekem az a legjobb szóval paramore !!! :P
15/16 anonim válasza:
linkin park, imádom az in the end- et, a somwhere i bealong-ot, breking the habit ot
amúgy linkin park, tatu, tarkan, apocalyptica, metallica, rasmus, him, angel zoom, anathema, riverside, flowing tears, lullacry, lacuna coil, nickelback, eithin temptation, nightwish (régi) sonata arctica, poets of the fall, tru blass
16/16 anonim válasza:
Paramore, de a Linkin Park se rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!