Vajon a Linkin Park mit gondolhat a Green Day-ről és mit gondolhat a Green Day a Linkin Parkról?
Figyelt kérdés
én személy szerint a linkin parkot sokkal jobban szeretem, ők tényleg letettek vmit az asztalra, mig a green day egész pályafutásuk alatt ha 10 féle akkordot játszott...2012. júl. 25. 20:20
1/4 anonim válasza:
én is jobban szeretem a Linkin Parkot mint a Green Day-t. De hogy mit gondolhatnak egymásról azt csak ők tudhatják..
2/4 anonim válasza:
Az LP-ben sincs túl sok akkord. És azt sem mondanám, hogy annyit letettek volna az asztalra. Inkább csak jókor voltak jó helyen, ahogy ezt mondani szokás. A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején ez a nu-metál stílus, amit ők is képviselnek aranykorát élte. A Linkin Park jó érzékkel megragadta ezt a hullámot és így már az első albummal hatalmas sikert tudtak aratni.
A nu-metál korszak körülbelül 2005-ben véget ért. Ha napjainkban alakult volna meg a Linkin Park, és adták volna ki a Hybrid Theory-t kétlem, hogy különösebben nagy hírnevet szereztek volna.
Szóval ezért nem tartom őket sokra, de ez csak az én véleményem. Egyébként szerintem semleges érzései vannak az együttesnek egymás iránt.
3/4 anonim válasza:
*Semleges érzései vannak a KÉT együttesnek egymás iránt.
4/4 anonim válasza:
előttem szólóval értek egyet, ha itt zenei " tudásról " beszélünk, akkor szerintem 2 rossz bandát választottál, elég messze állnak tőlük http://www.youtube.com/watch?v=P40eSurfkqI&feature vagy tőlük http://www.youtube.com/watch?v=f7EzA0Oeah8 utóbbiak, nem nagyon ismertek viszont zeneileg mérföldekre vannak a 2 bandától, szóval ez a 10 akkordod elég nagy baromság, vannak akik technikás zenét játszanak, mégsem ismertek, egyébként nincs bajom a fent említett zenekarok egyikével sem, csak a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!