Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallgattok ti másféle zenéket is?

Hallgattok ti másféle zenéket is?

Figyelt kérdés
Akármerre nézek itt a zene topicban, mulatós, rongyrázós r\'n\'b - személy szerint trágyának tartom mindkettőt, de nem kötekszem, ha nektek ez tetszik... csak annyi érdekelne, hogy EZEKEN FELÜL. Ha teszem azt nyomott VAGY reménytelenül szerelmes VAGY csendesülős VAGY filozofálós hangulatotok van, VAGY neadjisten ölhetnéketek támad, annyi bennetek a stressz - akkor is ezeket toljátok be? Vagy esetleg olyankor még rosszabb a helyzet, és a táncdalfesztiválok kommersz nyálasbödönébe turkáltok vissza, és előhúzzátok onnan zalatnai cinit meg máté pétert... YUCK! védjétek magatokat.
2009. júl. 17. 23:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%

Nos nézzük sorban:

1. Végignéztem szándékosan az első oldalt a Szórakozás/Zene kategóriában és egy R'n'B vagy mulatós zenével kapcsolatos kérdést sem találtam, tehát nem tudom te mit nézel, a cseh2-t vagy a saját zenegyüjteményedet.

2. Az R'n'B egy olyan stílus mint a pop, hip-hop, rock, metál, stb... Mindegyik stílusban vannak színvonalasabb és kevésbé színvonalas előadók. Egy egész stílust globálisan "trágyának" nevezni bunkóság. Ha nem tetszik, ne hallgasd.

3. Máté Péter - Isten nyugosztalja - egy kivételes képességű előadó volt, akinek a zenéjét én ugyan személy szerint nem szeretem, de nem aposztrofálom az igénytelenséggel, úgy mint te.

4. Mi a f*szt akarsz kérdezni? Ahány ember, annyi szokás, mindenki mást hallgat. Van aki olyat ami neked is tetszik, van aki meg olyat ami neked nem. Ezzel az egész foskupaccal amit idehánytál mit akarsz elérni? Mert k*rvára semmit nem fogsz.

5. Jómagam hallgatok "rongyrázós r\'n\'b"-t és mindemellett egy rakás olyan igényes és az országban alig ismert előadót is, ami igencsak színvonalasnak és rétegzenének számít. Akkor ez most jó? Vagy én most kevesebb vagyok azért, mert meghallgatom az igénytelent is, ha olyan hangulatom van?

2009. júl. 18. 00:05
 2/32 anonim ***** válasza:
77%
Én nem szeretem az előbb említett zenék egyikét sem, de nem fikázom le. Amúgy én disco zenéket szoktam hallgatni, ha gondolkodós elmélkedős hangulatom van akkor Michael Jackson-t, ha vidám vagyok akkor Pink-et, ha nagyon unatkozok akkor meg átnézem a zene mappában lévő 600 musicot. 16/L
2009. júl. 18. 00:14
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Én Rappet hallgatok.Esetleg néha poppot meg rockot.
2009. júl. 18. 01:32
 4/32 anonim ***** válasza:
70%
Mindenfélét hallgatok.És szerintem se kéne le f*ni azokat akik nem olyan zenét hallgatnak mint te pl.Amennyi ember annyi szokás.Ne más mondja meg mit hallgassak...és ha nem tetszik akkor nem kell vele foglalkozni!:)
2009. júl. 18. 09:28
 5/32 anonim ***** válasza:

Jrock, jpop, Immediate music-nekem ez a három a kedvencem:)

17/L

2009. júl. 18. 09:34
 6/32 anonim ***** válasza:
70%

:D kedves ádáz hangulatú kérdező, mostanság ez a zene a divatos bizonyos körökben. ez van. az a jó benne, h bármilyen hangulatod is legyen, ugyanolyan vegetatív állapotba tompít vissza, és onnantól kezdve nincs probléma.

személy szerint leginkább metált meg mindenféle agymenést hallgatok, de ha olyam kedvemben vagyok, jöhet egy kis lájtos pop is. 19/L

2009. júl. 18. 09:52
 7/32 anonim ***** válasza:
Ha gondolkodós,vagy filozofálósat akarok akkor Secret Garden,vagy Massive attack. Ha valakit legszivesebben megölnék,akkor valami jó kis Brutal Deah Metal-t és kiordítom magamból.Ha olyan kell akkor MC haver,vagy Zámbó Imre (XD) néha meg épp Tiesto,és szóljon tüctüc,vagy féldorrállal kezdem a napot. Ilyen ez. Ízlésficam rulz! :D
2009. júl. 18. 10:46
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

igazából itt (és az ország nagy részében) a menő a Viván játszott tömegzenék, a "bulizósak" körében pedig a progressive housenak nevezett (a househoz semmi köze) lakossági minimal.

nem vagyok zeneszakértő, de tisztában vagyok a zenei stílusok történetével, és alfajainak főbb jellemzőivel, és teljes mértékben elítélem ezeket a mainstream sz.rokat, mert igénytelenek.

én széles látókörrel rendelkezem a zenében is. szeretem az igényes(!) hiphopot, a dnbt, a dubstepet, még a psychedelic rockot is.

2009. júl. 18. 12:31
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

ezt kihagytam, hogy szerinted szoktak azok az emberek filozofálgatni akik kissé egyszerűbb személyiséggel rendelkeznek?

a válasz nem szoktak. nem tudják hogy kell, mert nem mondja el nekik a tv, vagy a barátaik.

2009. júl. 18. 12:34
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sem szeretem egyiket sem(sem a mulatóst, sem az rnb-t), és én is csak divatzenének tartom őket...de hát ez van ha az emberek bedőlnek a divatnak hát tegyék... :-D
2009. júl. 18. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!