Letépték a húrok a húrlábat a gitárról, spontán! Javítható?! Remélem igen.
Figyelt kérdés
Kb. 15 perccel ezelőtt hirtelen leugrott a húrláb a helyéről... házilag lett újrahúrozva, hangolásnál az utóbbi időkben egyre feszesebb lett az összes. Most meg egyenesen letépte a ragasztott húrlábat mind a hat húr...2012. júl. 31. 18:30
11/13 A kérdező kommentje:
Na, találtam is Nyíregyházán egy üzletet, ahol meg tudják javítani! :)
2012. aug. 9. 20:27
12/13 A kérdező kommentje:
Találtam egy hangszerészt, aki a szomszéd városban lakik :D Szerdára kész lesz! Elég olcsón megúsztam (bár magát a gitárt 5000 Ft-ért vettem, és ennyi a javítás is...).
2012. aug. 18. 14:34
13/13 anonim válasza:
Nekem a barátnőm beletaposott a foldön fekvő gitáromba
Kitört egy darab a lábbal együtt némi csiszolás utábn visszaragasztottam a darabot a merevítőkkel együtt ipari fa ragasztóval a lábat pedig azzal az asztalissal ragasztattam vissza akitől a ragasztót kértem a ( a cégtől hozzza haza mindig) megkérdeztem mivel tartozom azt mondta semmivel adtam 500 Ft ot sörrevalónak azóta is jól működik
És nem egy olcsó gitárról van szó
Tehát ipari faragasztó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!