Letépték a húrok a húrlábat a gitárról, spontán! Javítható?! Remélem igen.
Hallod, ilyet még nem hallottam! Milyen gitár? Nekem az első gitárom (még mindig megvan) teljesen no name, 30 éve nem is gyártják, rajtam kívül 6 emberről tudok, akinél járt, teljesen le van harcolva, a húr ér rajta a legtöbbet, de még az se csinált ilyet.
Valószínűleg meg tudják javítani, kérdés, hogy érdemes-e...
@ 88 mph:
Valószínűleg hülyének nézel... Igen, Eko CS-10 klasszikusom van, de Stagg neylon húrokat vettem rá. Igaz, a legolcsóbb, de kb. két hónapig jó volt.
@ Első:
Engem is meglepett a dolog, ez volt az egyik utolsó dolog amire számítottam.
A kérdés ugyanaz, meg lehet javítani?
Hm... Még mindig furcsállom :) Még mindig úgy gondolom, hogy meg lehet oldani, de:
A fórumban meg tudod kérdezni, szívesen segítenek neked, ráadásul nagyon értik a dolgukat. Árat is tudnak mondani, így legalább képben leszel, hogy mire számíthatsz (az mindegy, ha nem oda fogod vinni, mert messze van stb.)
Gitár-tragédia száraz levegőjű szobában fejezetben foglaltak történt meg veled?
Az a kérdés, hogy a fedlapból szakított-e ki darabot. Ha nem, akkor szerintem javítható.
Ha úgy döntesz, hogy magad javítod, akkor lehetőség szerint két komponensű ragasztót használj, mert ezek terhelése lényegesen nagyobb és hézagkitöltő funkcióval is bírnak.
Ezen az oldalon eléggé részletesen leírják az alkalmazást:
Az elemek egymásra szorítására pillanatszorítót használj!
Én nem javasolnám a kétkomponensű ragasztót, hanem ha lehet kapni Magyarországon, akkor Titebond-ot.
A hangszerészek és a hangszerkészítők is ezt szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!