Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek Bryan Adams-t? És...

Szeretitek Bryan Adams-t? És ha igen, kit szerettek még?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én csak néhány számát szeretem! A kedvencem tőle a summer of 69 akármikor megtudom hallgatni:). Amúgy Bon Jovi a kedvemcem éjjel nappal őket hallgatom.
2016. febr. 19. 08:33
 2/2 anonim válasza:

Nekem 2 kedvenc énekesem van Bryan Adams és Madonna

Aztán meg Tina Turner,Michael Jackson és Bon Jovi

Bryan Adams-nak szinte az összes dala tetszik

Pl:Home Again,Summer of 69,Hearts on fire,Kids wanna rock,Heaven,Please forgive me,Everithinf I do I do It for you,Another Day,You belong To me,Thought I died and gone to heaven,Run To you,Somebody,Tonight,When you gone stb

Azért a kedvencem mert jók a dalai, a hangja egyedi igazi tehettséges énekes,és jó a stílúsa.

Madonnat mert egy ikon,jó a hangja bármikor felismerem,a színpadi előadása egyedi.Madonna örök

És azért is ők, mert élőben énekelnek nem ugy mint pl(Justin Bieber mondjuk nincs hangja csak egy vékony nyávogás de aki szereti szeresse)

2016. aug. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!