Késő-e megtanulni gitározni?
hobbi szinten még senki sincs elkésve. a komoly művészek kb 6 éves koruktól játszanak a hangszeren.
ne kezdj bele profi szinten, mert baj lehet még belőle (pl egy fillért nem kapsz érte)
am van most munkád?
"valamilyen módon meg is éljek belőle"
Megélni kb csak úgy lehet itthon a zenélésből, ha az ember haknizni jár. Kék a szeme, meg szájbergyerek. Ehhez meg nem igazán kell tudni gitározni, ilyen szinten nagyon meg lehet tanulni.
Profi zenészként meg kb éhenhalsz itthon.
Ettől függetlenül sosem késő, nyilván nehezebb dolgod lesz, de ha igazán akarod minden megtanulható.
# 1/5
Kössz, jól esik ezt hallani(olvasni) :))
# 2/5
Ha a profi szint alatt azt érted, hogy ne vegyek méregdrága profi felszerelést, akkor megnyugtatlak hogy azt nem tervezem a következő 5-8 évben, csak ha látom majd értelmét, azaz vissza tudom vele keresni az árát. Munkám nincs, mert egyetemista vagyok.
# 4/5
Azt azért egyenlőre nem, mert elég kockázatos, meg egyébként is, ahogy fentebb is irtam, egyetemista vagyok és pénzügyileg sem tehetem meg.
# 5/5
a haknizásról annyit, hogy pont ez az amit nem tudok és akarok csinálni.
# 3/6
ja igen! A dob is érdekel és az sokkal könnyebb is mint a gitár. Mire váltottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!