Szerintetek melyik a jobb? Paramore vagy BIg time Rush?
tudom h két eléggé eltérő műfajú banda de mégis kíváncsi vagyok
am szerintem a Paramore
ki az a Paramore?? én még életemben nem hallottam róluk, am. én a Big Time Rushra szavazok, tök jók a számaik >*-*
egyértelműen pop beállítottságú vagyok, a rockot utálom főleg azokat akik pingáják magukat, ezzel azt jelezve hogy zakkantak ;)
Kérdező!
Hogyha ezt a kérdést azért hoztad létre hogy a porba tipord akik a Big Time Rush-t szeretik: Gratulálok! Te egy igazán szar ember vagy!
Igazából csak magadat minősítetted le hogy nem vagy képes elfogadni a másik véleményét.
teljesen egyetértek az előttem író válaszolóval!
amúgy BTR FOREVER! :p
egyik sem jobb, csak aki szereti annak jobb, amúgy ha jó zenéről van szó ROCK ... FINNEK akár gótikus rock akkor szimfónikus rock, vagy rockopera tök mnidegy
Nightwish, Apocalyptica, Metallica, Rasmus, Poets of the fall, Evanescence, Sonata Arctica, Lullacry, Lacuna coil, Depeche mode, Bonanza, No doubt
pop rock TATU
jó hang Christina Aguilera, Lady Gaga, Tarja Turunen, Yulia Volkova
nem kell am ost divatos tipikus nyálas tinibanda, a gitár jó de az ének meg az énekes ahogyk inéz az valami förtelmes
sz9öveget meg Nickelback elég jól tud írni, imádom őket,
Linkin park, imádom a zenéjüket, az ének dallamot, a Chaster hangját :) a klippjeiket, a szöveget mindent
Aki jól néz ki, hát testre arcra mindenhogy akár öltözködésben Avril Lavigne néz ki jobban, akármennyire is nem szoktam hallgatni, meg Amy Lee és Yulia Volkova (tatu) ők tényleg szexisek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!