Miért baj az, hogy én másfajta zenét hallgatok mint
mások?
Figyelt kérdés
Személy szerint én a NOX-ot kedvelem, a környezetemben élők, barátok stb.. mindenki azzal jön, hogy az szar, "fúúújj", "de gááz"... De miért? Miért jobb pl egy Tankcsapda ami csak dübörög és szinte semmi dallama?
Ne érdekeljen mert a NOX igenis jó zenét játszik.Ha valaki Tankcsapdától érzi magát keménynek hát egészségére.
2009. júl. 14. 22:58
2/12 anonim válasza:
a Tankcsapda nem csak dübörög, és igenis van dallama...ennyi erővel mondhatnám, hogy a NOX-nak meg elfuserált, 1000szer lerágott csontú szövegei vannak...ízlések és pofonok...hallgasd amit szeretsz és ne törődj azzal, más mit mond, ilyen egyszerű...
20/L
2009. júl. 14. 23:00
3/12 anonim válasza:
Nem baj, azt hallgatsz amit akarsz, legfeljebb nem tetszik másoknak. Talán baj? Nem mindenkinek egyforma a zenei ízlése, én is inkább hallgatnék Tankcsapdát mint Nox-ot. De pl. anyám mindkettőért oda van.
2009. júl. 14. 23:02
4/12 anonim válasza:
Senki sem egyforma, fogadd el. Azt hallgasd amit szeretsz.
2009. júl. 14. 23:05
5/12 anonim válasza:
Nem baj,ha nem olyan társaságban nyomulsz aki pont az ellenkezőjét hallgatja,én személy szerint nem szeretem a nox-ot ,a tankcsapdát igen,de mondom még egyszer ez nem baj!
2009. júl. 17. 15:16
6/12 Thurston válasza:
Én inkább rockzene párti vagyok, de tény, hogy a NOX elég igényes zenekar, míg a TCS jóindulatú túlzűssal is egy kalap híg fos, aminek annyi a "dallama", hogy számonként lejátszanak négy kvintet. Tehát nem gáz. Az emberek meg hülyék. Ennyi.
2009. júl. 19. 21:06
7/12 anonim válasza:
Én egyiket sem szeretem de ha választani kellene akkor, Groovehouse. XDDD :D :P
2009. júl. 20. 16:27
8/12 anonim válasza:
uristen.. nincs dallama a tankcsapdának..
akkor hallgassatok bmeg basshuntert. annak aztán sokkal több dallama van.
am meg pl a slipknotnak van dallama?...;/
2009. aug. 26. 10:55
9/12 Thurston válasza:
Már leírtam, hogy egy TCS számnak annyi a dallama, hogy négy különböző kvintet játszanak egy számon belül. Ezt én még nem nevezném igazi dallamnak. De ehhez nem is kell feltétlen érteni a zenéhez, az is elég, ha nincs botfüled...
És én most nem Basshunterről beszélek, hanem rendes, dallamos rock/metálzenéről. Amiben eredetiek a dallamok, és több is van belőlük. (Ami valljuk be, ha a TCS a viszonyítási alap, nem nehéz.)
És igen, a Slipknotnak is van dallama, csak kicsit több zenei érzék kell hozzá, hogy felfedezd.
2009. aug. 26. 11:25
10/12 anonim válasza:
Az a nagy helyzet, hogy a Tankcsapdánál kevés primitívebb zene van. Akinek ez a dallamosság és a zenei komplexitás csúcsa, az vagy egy 13 éves kis lázadó kamasz, vagy...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!