Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért baj az, hogy én másfajta...

Miért baj az, hogy én másfajta zenét hallgatok mint mások?

Figyelt kérdés
Személy szerint én a NOX-ot kedvelem, a környezetemben élők, barátok stb.. mindenki azzal jön, hogy az szar, "fúúújj", "de gááz"... De miért? Miért jobb pl egy Tankcsapda ami csak dübörög és szinte semmi dallama?
2009. júl. 14. 22:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
49%
Ne érdekeljen mert a NOX igenis jó zenét játszik.Ha valaki Tankcsapdától érzi magát keménynek hát egészségére.
2009. júl. 14. 22:58
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

a Tankcsapda nem csak dübörög, és igenis van dallama...ennyi erővel mondhatnám, hogy a NOX-nak meg elfuserált, 1000szer lerágott csontú szövegei vannak...ízlések és pofonok...hallgasd amit szeretsz és ne törődj azzal, más mit mond, ilyen egyszerű...

20/L

2009. júl. 14. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem baj, azt hallgatsz amit akarsz, legfeljebb nem tetszik másoknak. Talán baj? Nem mindenkinek egyforma a zenei ízlése, én is inkább hallgatnék Tankcsapdát mint Nox-ot. De pl. anyám mindkettőért oda van.
2009. júl. 14. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Senki sem egyforma, fogadd el. Azt hallgasd amit szeretsz.
2009. júl. 14. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem baj,ha nem olyan társaságban nyomulsz aki pont az ellenkezőjét hallgatja,én személy szerint nem szeretem a nox-ot ,a tankcsapdát igen,de mondom még egyszer ez nem baj!
2009. júl. 17. 15:16
 6/12 Thurston ***** válasza:
40%
Én inkább rockzene párti vagyok, de tény, hogy a NOX elég igényes zenekar, míg a TCS jóindulatú túlzűssal is egy kalap híg fos, aminek annyi a "dallama", hogy számonként lejátszanak négy kvintet. Tehát nem gáz. Az emberek meg hülyék. Ennyi.
2009. júl. 19. 21:06
 7/12 anonim válasza:
0%
Én egyiket sem szeretem de ha választani kellene akkor, Groovehouse. XDDD :D :P
2009. júl. 20. 16:27
 8/12 anonim válasza:
11%

uristen.. nincs dallama a tankcsapdának..

akkor hallgassatok bmeg basshuntert. annak aztán sokkal több dallama van.

am meg pl a slipknotnak van dallama?...;/

2009. aug. 26. 10:55
 9/12 Thurston ***** válasza:
40%

Már leírtam, hogy egy TCS számnak annyi a dallama, hogy négy különböző kvintet játszanak egy számon belül. Ezt én még nem nevezném igazi dallamnak. De ehhez nem is kell feltétlen érteni a zenéhez, az is elég, ha nincs botfüled...

És én most nem Basshunterről beszélek, hanem rendes, dallamos rock/metálzenéről. Amiben eredetiek a dallamok, és több is van belőlük. (Ami valljuk be, ha a TCS a viszonyítási alap, nem nehéz.)

És igen, a Slipknotnak is van dallama, csak kicsit több zenei érzék kell hozzá, hogy felfedezd.

2009. aug. 26. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Az a nagy helyzet, hogy a Tankcsapdánál kevés primitívebb zene van. Akinek ez a dallamosság és a zenei komplexitás csúcsa, az vagy egy 13 éves kis lázadó kamasz, vagy...

(Itt a hangsúly fennmarad, a drámaiság kedvéért.)

2009. aug. 26. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!